Свързани новини

13.02.2020 09:26

Борисов даде на ГЕРБ 2 ет. безвъзмездно в НДК

Видян 3902 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Министерският съвет, управляван от Бойко Борисов, подари на Политическа партия ГЕРБ, управлявана от Бойко Борисов, два етажа от възможно най-централната сграда в София - административната НДК за безвъзмездно ползване за срок от 10 години, предаде OFFNews. Починът явно е взет от живеещия девета година по този начин в чужд апартамент финансов министър Владислав Горанов, с разликата, че поради тази точно работа той е клиент на спецпрокуратурата от миналата година.

Безпрецедентното решение беше гласувано от Министерския съвет и беше направен опит да бъде скрито от публиката, като да мине между капките – в съобщението на Правителствената информационна служба е след обстоятелственото изброяване на 3 стаи в Перник и работилница в Харманли.

На всичко отгоре то е законно, понеже вечно недогледалите МенТа Стоянова и Владислав Горанов, които уж гонят повече приходи за хазната, го „забравиха“ при вдигането на партийните субсидии. Текстът влезе в закона, когато ги намалиха миналото лято от 11 лева на 1 лев.Тогава депутатите гласуваха партиите, получили над 1% да имат право на безплатни офиси. След като вдигнаха субсидиите на 8 лв. обаче „се разсеяха“ да махнат текста за безвъзмездните наеми.

Иначе, от 1990 г. насам партиите ползват преференциални наеми за офисите си, многократно по-ниски от пазарните цени.

Тази седмица кметът на Перник Станислав Владимиров беше бурно приветстван заради решението си да изземе от партиите всички атрактивни общински имоти в центъра на града. От спирането на далаверата се очаква приходите на общината да се вдигнат с 300 000 лева, които Владимиров обеща за детски спорт. Ако се даваше на пазарни цени, годишно офисът на ГЕРБ вероятно щеше да излиза поне колкото спестената в Перник сума.
 
 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 ПИКлива sensational news 13.02.2020 15:57

    "БОМБА! ШОК! МАСКИРАНИ, ПРАТЕНИ ОТ ПУТИН, ОТКРАДНАХА КАСКЕТА НА ГЕШЕВ! http://afera.bg/wp-content/uploads/2020/02/GE6EV777.jpg В крак с актуалната обстановка, диктувана от Каскет Гешев и прокурор Сийка Хибридната атака, АФЕРА се сдоби с информация от оперативен източник, че маскирани, пратени от Путин, чрез шефа на Разузнаването на Русия, който пък взел локацията на Гешев от Божков в ОАЕ, откраднали каскета на главния прокурор на американския щат /все още необявен официално/ България. Подробности ще бъдат дадени по bTV при Цв. Ризова, където ще гостува защитения свидетел Цеката, който провидял маскираните, докато се катерел горе на черешата. В същото време по Нова домусчиева телевизия Валери Симеонов директно ще предава от границата, където един от маскираните е бил обезвреден от него, бутнат до оградата. Очаквайте подробности."

  • 001 Anonimen 13.02.2020 10:03

    На "герб 2",а на "герб 1",КАКВО ДАДЕ????

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

риби