Свързани новини

07.02.2020 17:47

Иван Иванов: ГЕРБ попадна в капана, който заложи за президента

Видян 1706 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

ГЕРБ попаднаха в капана, който сами бяха заложили за президента Радев. По принцип този импийчмънт беше невъзможен да се случи и те видяха заплаха за самите себе си, ако предприемат такива действия". Това коментира депутатът от БСП Иван Иванов пред Нова телевизия. Според него войната между институциите се разпалва от ГЕРБ - именно те са атакували президента след неговата реч.


"Виждаме протести почти всеки ден, които са в резултат от кризи, причинени от това управление - проблеми с водата, въздуха, отпадъците, сега се заговори отново и за корупция. Когато ние иницииарахме първия вот на недоверие заради корупцията, тогава управляващите казаха, че няма такова нещо. Сега американците им казаха, че има. Всички тези неща нагнетяват обществените напрежения и в крайна сметка се стига до тези протести", каза депутатът от левицата.


Според Иван Иванов е лоша атестация към българските власти това, че получаваме информация за сериозен случай на корупция в страната от държавния секретар на САЩ.


"Трети ден институциите се чудят какво точно се случва и в крайна сметка правосъдният министър иска оставката на съдията без да е ясно защо. Управляващите дължат отговор на обществото - в какво е обвинен този съдия, само той ли е, има ли и други замесени. Вместо това сме свидетели на поредното гасене на пожари", коментира още Иван Иванов. Според него управляващите трябва да махнат розовите очила и да разберат, че държавата има сериозен проблем с корупцията и да се задействат, а не да чакат информация отвъд Океана.


Относно избора на нов председател на БСП, Иванов заяви: „Сега намерихме най-демократичния вариант за избиране на председател, тоест никой да няма претенции после. Убеден съм, че всеки член ще участва в кампанията, в изборите, ще задава въпроси и в крайна сметка ще изберем най-правилния”.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а