Свързани новини

05.02.2020 15:25

Съдията, пуснал Николай Малинов в Русия, е санкционираният от САЩ: Помпео

Видян 4710 пъти | Коментари 7
Гласували 3 рейтинг: 1.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна

 „Съдия Андон Миталов е лицето със забрана за влизане в САЩ заради корупция”, сочи изявление на американския държавен секретар Майк Помпео, изпратено до медиите. Припомняме, че Миталов е магистратът, който в края на октомври м.г. разреши на обвиняемия за шпионаж шеф на движение Русофили Николай Малинов да пътува за Русия, където получи награда лично от президента Владимир Путин.


"Освен Миталов аз оповестявам имената на неговата съпруга Корнелия Стойкова-Миталова и на неговата дъщеря Гергана Миталова", се казва още в текста.


 „Това ще бъде само първото име, но после ще има и други. В последстиве ще разгледаме целесъобразността на приложим глобалния закон Магнитски и други твърди мерки”, закани във вторник американският посланик у нас Херо Мустафа.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 истинските крадци 06.02.2020 05:10

    САЩ не търсят истинските крадци и разбойници,разсипали и ограбили България, а ни занимават и замесват в открито враждебни антируски действия. Естествено е участвалите в грабежа и разбиването на Българската икономика и култура, под строгото ръководство на политици от САЩ, да им съдействат и пригласят. Изявлението на Посланика им е открита намеса във вътрешните работи на България, искането за промяна на Конституцията, борбата с "престъпността" по политически причини на неудобни, диктуване какво да извършва правителството са просто недопустими. Член сме на ЕС и НАТО, но това ни им дава преимуществото като Господар да хока Слугата, изгубихме ли си независимостта ?

  • 006 Anonimen 05.02.2020 19:19

    Катя, влез в източните и западните форуми - не ни броят дори за маймуни.Хората си казват, след като управниците им са толкова прости,, колко ли прости ще да са останалите.

  • 005 Anonimen 05.02.2020 17:34

    това е измиване на ръцете,че нещо се прави,само за да стои ГЕРБ на ВЛАСТ

  • 004 забравихте да обявите 05.02.2020 17:03

    и кучето им Роки, и котката им Мяу.Тези техни преки роднини също не отговарят на условията за влизане в Съединените щати.

  • 003 циркът продължава 05.02.2020 16:59

    От Козяк щяха да са по-убедителни, ако бяха обявили, че в качеството си на длъжностно лице чистачката Пена с Метлата е участвала в корупционни действия,като е изнасяла писаници от кошчетата и така е подкопавала върховенството на закона и сериозно е компрометирала независимостта на демократичните институции в България.А то:Световно неизвестният съдия от Специализирания наказателен съд Андон Миталов беше обвинен от Мустафата в участие в сериозна корупция му забраниха да ходи у америчко.Цирк....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!