Свързани новини

04.02.2020 16:22

Премиерът нарече "келеш" главния секретар на президента, а журналистките - "мисирки"

Видян 10985 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   "Един Митко, келеш такъв, ще привиква прокурорите!": това заяви премиерът Борисов по адрес на главния секретар на президента Димитър Стоянов, докато коментираше днешното изявление на президента Румен Радев, че снема доверието си от правителството. Впоследствие Бойко Борисов нарече "мисирки" журналистките, дошли да отразят позицията му за изявлението на държавния глава.


"Днес го слушам и главния му секретар. Този келеш Митко ще ми дава оценка. За един мой есемес до ВСС, за който ме направихте на луда калинка тогава и се обяснявах толкова много, а той сега си привиква прокурорите в президентството", заяви премиерът Бойко Борисов.


„Опасно е да атакуваш прокуратурата, затова си търси (президентът - бел. ред.) друг враг. Ето, вие като някакви мисирки тичате след мен да ме питате. Иска да отклони атаката към мен, защото му е по-изгодно от това да обяснява какво е направил“, обърна се към Борисов към събралите се журналистки. След това се опита да се извини за това сравнение и още веднъж ги нарече "мисирки".


В опит да замаже гафа, премиерът призова журналистките: “Хайде, тогава, една по една да ми задавате въпроса, за да не е така… защото, като така направите “бррр”, и аз се стресирам, почвам да не мога да отговоря правилно. Затова не ме стресирайте! Ето, аз съм напрегнат, много съм притеснен, доверието - паднало, ужасно, какво ще правиме?!”, добави Борисов с усмивка. След което стисна ръката на кмета на Перник Станислав Владимиров, потупа го по рамото и каза: “В тебе имам голямо доверие, братко!” Кметът на Перник също се засмя, предаде Гласове.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни