Свързани новини

01.02.2020 09:32

Нинова: Атака срещу Радев е разрушаване на държавността

Видян 2341 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Заставаме зад президента. Оценяваме тази атака срещу г-н Радев като разрушаване на държавността. Това е стил на отношение към инакомислещите, които имат смелост да критикуват. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова пред "Панорама" по БНТ по повод действията на главния прокурор срещу държавния глава. Това е сплашване на президента. Това е стил, модел на управление, последна фаза на властта, която се задържа чрез страх и репресии. Това е процес, в който се включват различни институции, мотивира се тя. Ако акцията срещу Васил Божков завърши с осъдителни присъди, ние ще ги подкрепим, посочи председателят на БСП.


Защо тази кризисна ситуация не налива подкрепа за БСП, попита водещият Бойко Василев. "Посоката е правилна, очевидно работата не е достатъчна", отговори Нинова.


Лидерът на БСП съобщи, че нейният заместник в БСП Кирил Добрев има номинации за кандидат-председател в предстоящите прези избори. Дали ще се кандидатира, той трябва да го обяви в края на февруари. Няма да допуснем едно толкава хубаво нещо като пряк избор на председател да го превърнем в разлом в партията, категорична бе Нинова.


БСП подкряпа влизането на България в Еврозоната, подчерта тя.


Нинова обаче разкритикува тайно внесената  от Менда Стоянова поправка в Закона за БНБ, която предизвика общесвено недоволство - високомерно, със самочувствие. Така не се прави политика. Този въпрос изисква съгласие, каза лидерът на опозицията.


Управлението влиза от криза в криза, вижда се, че си отива, калинките победиха професионализма, обяви лидерът на БСП. Трябва да се даде път на можещите и знаещите.


Борисов налага еднолична власт, която разгражда държавността, е оценката й за министър-председателя.


Източник: "Епицентър"



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

близнаци