Свързани новини

01.02.2020 08:52

Борисов да вземе главата на Горанов: Ген. Атанасов

Видян 4674 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Като няма пари в хазната от хазарта, Борисов да вземе главата на Горанов”, заяви пред БНР ген. Атанас Атанасов, лидер на ДСБ и бивш шеф на НСО.  „Кой отговаря за събирането на държавните вземания? Това е политическият въпрос. Отговорът е прост, правителството отговаря, респективно министърът на финансите”, подчерта той.


„Институциите и звената в държавната администрация, които отговарят за държавните вземания, са подчинени на министъра на финансите. Това е тотален провал във фискалната политика на държавата, трябва да се носи политическа отговорност“, продължи Атанасов с коментара си по темата за действията на прокуратурата срещу Васил Божков.


„Разпространението на информация от СРС е противозаконно, това е всеизвестно. На пръв поглед тези дребнави заяждания показват много сериозни проблеми във функционирането на държавността“, каза още генералът по повод на действията на прокуратурата в лицето на Иван Гешев.


Той попита къде в тази ситуация е НС, след като в него има постоянна комисия за контрол на службите за сигурност, прилагането и използването на СРС.  „Трябва да се проведе разследване, да изясни дали има закононарушение и да се търси отговорност“, подчерта Атанасов.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 03.02.2020 15:41

    А,ЗАЩО "Ало....,Ваньо...?!",да не ВЗЕМЕ главата на Борисов,до като НЕ е ИЗТЕКЛА ДАВНОСТТА, Ген. Атанасов?! С ЕДИН куршум,ДВА заека,нали така беше Ген. Атанасов?!

  • 001 Anonimen 02.02.2020 18:44

    На всички ни е ясно, защо, г. Атанасов, защото скоро се избра незаконно главен прокурор на страната, който е без конкуренция, т.е. освен него нямаше кой друг да се избере! И оттогава Президентът иска промени на конституцията в раздела за съдебната власт, защото е станало ясно на всеки, че това е не само неприемливо за една демократична държава, но и противно на здравия разум!

RSS

Най-нови

  ПРЕКРАСНИ ДНИ

ПРЕКРАСНИ ДНИ на Вим ВЕНДЕРС - на кино от 29 март 2024

Хитовият филм на Вим Вендерс "ПРЕКРАСНИ ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!