01/04

Свързани новини

02.02.2020 08:01

Спази ли някое от предизборните си обещания новият кмет на Лозенец Константин Павлов – Комитата?

Видян 3465 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

      Минаха почти четири месеца от мандата на новия кмет на район „Лозенец“ и заради помпозните обещания, които Константин Павлов – Комитата даде на своите избиратели, време е да проверим свърши ли той нещо, за да реши проблемите на района или все още залага на партийните опорни точки.

Предизборните обещания на Константин Павлов

По време на предизборната си кампания, кандидатът на „Да, България“ обеща на гражданите  по възстановяване на тротоарите и осигуряване на достъпна среда, публичен достъп до едно от богатствата на квартала – минералния извор  доул. „Милин Камък“;ремонт на бул. „Джеймс Баучер“, включващ шумоизолирани трамвайни релси; ремонт на градинката при Водната кула; премахване на „неестетичните огради, електрическите табла и плетениците от кабели“;нова пряка автобусна линия по маршрута: кв „Хладилника“ - бул. „Никола Й. Вапцаров“ - „Цариградско шосе“ - Летище София и други.



 Най-категорични бяха обещанията на Константин Павлов за новите квартали като „Витоша“, където гражданите отдавна очакват да влязат в 21 век! Преди изборите той им обеща „добре осветени улици, сигурни и достъпни обществени пространства, регулиране на транзитния трафик, ограничаване на стреса и замърсяването“.



Обеща също и реорганизация на движението, за да може хората от кв. “Кръстова вада” и кв. “Витоша” по-лесно да влизат и излизат от квартала; добре осветен и комфортен пешеходно-велосипеден маршрут, свързващ кв. „Витоша“ с метростанция „Витоша“, което да намали и необходимостта от непрекъснатото използване на лични автомобили, както и парк между „Кръстовавава“ и кв. „Витоша“. „Ще го превърнем в един от най-хубавите нови паркове в Европа!“ – пише в предизборната програма на Константин Павлов.



Докато четем всичко това не трябва да забравяме, че новия кмет на район „Лозенец“ е завършил Философския факултет и това като че ли доста му е помогнало в артикулирането на предизборните обещания. Реалността, обаче, се оказва съвсем различна от обещаната!

Какво се случва с обещанията на Константин Павлов след като стана кмет на район „Лозенец“?

„Просто живеем в "дивия запад" и нищо не сес лучва“ – възмущават се гражданите на кв. „Витоша“ в специално създадена за това група –„Една крушка не е завита, една улица не е измита, една дупка не е запълнена, един тротоар не е започнат, всеки си спира където си иска, камиони цапат и рушат улиците. Преди една седмица някой си разкопа на ул. „Могилата“ (детскатаградина) - ще си седи с месеци така. “



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак