Свързани новини

30.01.2020 09:47

Антиконституционни и противоправни действия от най-високо: Д-р Михайлов

Видян 1111 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Държавният глава е подслушван – това представлява престъпление”, заяви по bTV психиатърът Николай Михайлов в коментар за разпространените от прокуратурата записи с предполагаемото участие на президента Румен Радев.


„Някакъв разгул на антиконституционни и противоправни действия от най-високо място. Подслушват президента на републиката, който е избран с пряк народен вот, олицетворява нацията, има силует на човек”, посочи Михайлов.


„Всеки без изключение може да бъде издърпан с тази кука на официализираното беззаконие, което нарича себе си правосъдието, защото главният прокурор е изведен като някакъв своебразен арбтраж на българския политически процес. Той цензурира и разпределя ролите, за да накаже тези, не които са провиняват от гледна точка на закона, а които в конюктурната ситуация нараняват нечий интерес“, посочи д-р Михайлов. Той подчерта, че „това, което се разигра от прокуратурата, доказва по блестящ начин смисъла на искането на президента за промени в конституцията, що се отнася до съдебната власт”.


„Това не може да се търпи повече. Това не е публичен демократичен процес, това не е власт, която се упражнява според върховенството на закона. При едно здраво неапатично общество би трябвало да мобилизира енергия на много остро отрицание и на голяма съпротива“, посочи той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес е идеален ден да се заемете с творчески проекти


Изпълнени с вдъхновение и креативност, днес е идеален