Свързани новини

28.01.2020 16:50

Болтън напада Тръмп без доказателства, намеси Си и Ердоган

Видян 2216 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Бившият съветник по национална сигурност на президента Тръмп, който беше уволнен заслужено от поста си след поредица от провали, подло излезе срещу държавния глава. След като от месеци играе на котка и мишка с медиите и не смее да излезе като свидетел по делото за импийчмънт като се прави на интересен, в най-негативния към бившия си шеф Ню Йорк Таймс излязоха откъси от неговата предстояща книга.
Въпреки че те са представяни като доказателство срещу президента, който уж бил искал да замрази – вече не се говори за спиране, на военната помощ за Украйна, фактическо спиране и замразяване НЕ Е ИМАЛО. Болтън обвинява Тръмп, че бил искал нещо, което не е направил. Засега в световната практика няма присъди за желания, а само за реални действия.
В същото време никой не обръща внимание,че Джо Байдън сам признава за заплахите, които е отправял със спиране на помощта за Украйна пред тогавашния президент Порошенко, ако не уволни главния прокурор на уж суверенната чужда държава. Защото притеснявал фирма, платила 3,5 млн. долара като заплати и още поне 13 млн.долара в други инструменти на собствения син на тогава действащия американски вицепрезидент. И това са факти, придружени и с документи. Не просто неосъществени желания.
По този и другите, засегнати от бившия съветник въпроси говорим единствено за думата на Болтън срещу думата на Тръмп, която не сме чули. А както виждате от по-горе изложените факти, думата на Болтън меко казано се оказва ненадеждна. В традицията на всички „свидетели“ на обвинението от страна на демократите, освен президента, е нападан и главният прокурор на САЩ Уилиам Бар.
Болтън обвинява Тръмп също, „че ефективно е


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

50 години Volkswagen Golf

50 години Volkswagen Golf

Германският автомобилостроител Volkswagen ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!