Свързани новини

23.01.2020 13:22

Българските туристически награди събират елита на бранша утре

Видян 1644 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    В десета зала на НДК утре елитът на туристическия бизнес се събира за второто издание на Българските туристически награди. Международно жури определя най-заслужилите за отличията в различни категории. На събитието ще присъстват вицепремиерът по икономическата политика Марияна Николова, кметът на София Йорданка Фандъкова, а също така представители на НАП, които да разяснят пред бранша скандалната наредба 18, която е сериозна заплаха за сектора. А той подготвя големи митинги в цялата страна за идната седмица. Организаторите на наградите от списание Гранд хотели ще дадат последен шанс на държавата и бизнеса да се разберат.
Друга основна тема на събирането ще бъде развитието на конгресния и спортния туризъм, които не са възможни без помощта на държавата, която трябва да кандидатства организирано и с години предварително, а не спонтанно за тях. Шансовете след отнемането на Русия на домакинството на международни състезания е огромна възможност да спечелим стотици милиони евро, стига да поискаме.
Освен най-добрите хотели в три категории – градски, зелен/медикал и крайбрежен, за първи път ще бъде награден концептуален хотел, наред с хотелиера на годината. Ще бъде определена и Дестинацията на годината сред българските градове.



Ето и номинациите, за които гласуват експерти от САЩ, Швейцария и България:


Градски хотел
Sofia Hotel Balkan

Този Luxury Collection хотел бе реновиран частично 35 години след брандирането си и малко преди да стане на 65. След труден период, той отново се превръща в най-представителния хотел на София.

The Stay, Пловдив

Наследил стария хотел България, той създава нов облик на главната улица на европейската културна столица за 2019 г. със свеж стил. Може би най-решителната реновация на годината.

DAS Marina, Бургас

Нова концепция за градски хотел до самия бряг на морето, на самото пристанище на Бургас, но и в сърцето на града.



Зелен/Медикал хотел

Strimon Garden Spa Hotel, Кюстендил


Базиран на хилядолетна традиция, разполагащ с автентичен собствен извор на минерална вода и професионален медицински спа център, привлича туристи от цял свят в един зелен град, но не и курорт.

Interhotel Sandanski

Реновиран след 35 години работа, с професионален медикал спа център и в самия център на курортния град.

103°, Сапарева баня


Първият наистина квалитетен хотел в Сапарева баня, който превръща ретро курорта в наистина модерна спа дестинация.




Крайбрежен хотел

RIU Palace

RIU Palace, разположен между Слънчев бряг и Св. Влас, е ПЪРВИЯТ ДЕКЛАРИРАН ADULTS ONLY HOTEL у нас, перфектен 5-звезден комплекс с премиера през лято 2019



Villa Chinka


В самия център на Св. Константин, този малък нов хотел се радваше това лято на голяма популярност сред представителите на шоубизнеса.


Tulenovo

Хотел, който направи място, за което никой не е мислил като за туристическо – курорт, разположен в крайния север на българското крайбрежие – бъдещето на туризма в нашата страна.


 


 


Снимка: stolica.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

лъв