Свързани новини

23.01.2020 11:04

Премиерът: Много хора ще имат проблеми, ако докладът на АДФИ е верен

Видян 1855 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако докладът на АДФИ за плащаните от хазартните фирми такси е верен, много хора ще имат проблеми. Това обяви в началото на заседанието на правителството премиерът Бойко Борисов, предаде 24 часа.

Имам на бюрото си доклада на АДФИ, който е до главния прокурор а финансовия министър, къде в него става въпрос за ФК "Левски", запита Борисов реторично министрите си.
 
В доклада има имена на много фирми, няма да ги коментирам като имена. Но никъде там не пише за "Левски". Не мога да видя връзката между таксите, плащани за хазарт и "Левски", каза още Борисов.  

"За какво одържавяване и каква национализация се говори? Никой на никого не взема фирмата. Ако някой не си е платил таксите, ще му се вземе лиценза, фирмата си е негова", коментира още премиерът.

Борисов е поискал в Закона за хазарта да има специален текст, ако бъде прието предложението лотарията да стане държавен монопол, за да спрат спекулациите, че бизнесът ще отиде при друг човек.

 "Възложил съм на Горанов и Менда Стоянова изрично да се впише, че няма да се дава на концесия, че ще е забранено за приватизация. Да е сигурно, че освен държавата никой друг няма да се занимава с тази дейност", обясни премиерът.

"Левски" е имало много преди мен, ще има много след мен, имало го е преди Божков, ще го има и след него. Винаги ще има "Левски", каза още Борисов. В цялото му изказване това бе единственото споменаване на името на Васил Божков.

Утре премиерът ще се срещне с фенове на "Левски", за да им обясни своята позиция. Срещата бе поискана от феновете след призив на Божков.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева