Свързани новини

20.01.2020 22:12

Домусчиев: Божков никога не ме е заплашвал, както твърди Цветомир Найденов. Против законопроекта на Симеонов съм!

Видян 2289 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев заяви, че е против въвеждането на забрани в Закона за хазарта, които могат да ощетят родни клубове, и най-вече Левски. Както е известно, в последните дни стана ясно, че има възможност в парламента да бъде прокаран законопроект, който да ограничи този тип бизнес у нас, което ще се отрази много негативно на боса на Левски Васил Божков.


Домусчиев също така призна, че Божков никога не го е заплашвал, както разкри преди време един от собствениците на родна компания за онлайн-залози Цветомир Найденов.


"Васил Божков го познавам добре и никога не ме е заплашвал. Ако има нещо, което г-н Найденов има да казва, да го каже в прокуратурата. Още преди 2 години, когато трябваше да има забрани в закона за хазарта, аз бях против. На този етап не мога да си сменя мнението, но нека изчакаме да видим.


Аз съм радетел всеки един клуб да има добри стопани и богати хора зад себе си. Подобни неща не са добри за футбола. Това, че някой е внесъл проектозакон, нищо не значи. Не мисля, че има действия насочени срещу Левски", каза босът на Лудогорец по време на церемонията "Нощта на шампионите".


"Тази награда е признание за това, което съм направил през годините за българския спорт. Тя ме мотивира да довършим всичко, което сме започнали - на стадиона в Разград му остава само една трибуна да бъде построена и той ще стане единственият в България, в модерно време, който отговаря на всички изисквания на УЕФА. Горд съм, че сме го направили с наши средства. Мислех да предложа на министър Кралев и ние с брат ми да подкрепим тази инициатива. Това е хубаво нещо и трябва да го подкрепяме и подпомагаме. Дано имаме повече поводи за радост. За съжаление спортът изисква средства и ние, от бизнеса, трябва да се замислим как можем да помагаме", допълни Домусчиев по повод приза, който получи от Министерството на младежта и спорта и Българския спортен тотализатор.

 

 

 



Етикети
, , , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

Голямата ангажираност няма да ви пречи да си вършите перфектно професионалните задължения

Голямата ангажираност няма да ви пречи да си вършите