Свързани новини

20.01.2020 17:37

100 000 лв. от бюджета през и.д. шефа на БНР за шефовете на шефката на СЕМ, било за "купуване на гласове" в Съвета

Видян 4623 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 4.6667
много слаба слаба добра много добра страхотна


Вероятно случайно, фирма от кръга на Иван и Андрей, благодарение на които бившата им служителка София Владимирова е шефка на СЕМ, ще весели радиото на неговия празник в операта. Парите – над 100 000 лв., естествено, не са от джоба на подписалия и.д. директор  Антон Митов, а от държавната хазна. Реално празникът струва около 30 000 лв. Интересното е, че Митов в момента е кандидат за титуляр в остатъка от мандата на сваления Светослав Костов. А София Владимирова е с най-важния от петте гласа, които утре ще решат кой да управлява радиото и неговия бюджет от 47 млн.лв. Апропо, за основен мотив за акцията по сваляне на Светослав Костов от поста се смятат предадените на прокуратурата данни със съмнения за нарушения в размер на около 7 млн. лв. при предишния генерален директор и също кандидат за нов мандат Александър Велев. Двамата с Митов се смятат за основните кандидати на кръжеца Цветанов – Тупарев. Сред подкрепящите според хората от Старата къща били и Кънчовците – Андрей Райчев и Кънчо Стойчев. Не искаме да вярваме, че са верни приписваните на Митов думи, че с парите за празника си е платил генералното директорство – съответните гласове в СЕМ.



  Не е тайна, че групата на продуцентите  с художествен ръководител Нико работи с размах в държавните медии с приятелско рамо от Цветан Цветанов. Общият им кадър, който беше в управителния съвет на БНР, сега е в БНТ, а по съвместителство беше и в щаба на Мая Манолова за кмет. Ако се чудите като каква я кани БНТ да се изказва по всякакви теми, да знаете откъде й идва. Действащ министър определи Цветанов, като „не само информиран, но и много богат човек, което го прави и много влиятелен“. Говори се, че цяла национална частна радиоверига била на път да влезе в неговия отбор.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Диана Ковачева

Не мога да стана служебен премиер: Диана Ковачева

Омбудсманът Диана Ковачева заяви, че не ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

овен

Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния си потенциал

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят ще ви предложи възможност да разгърнете пълния