Свързани новини

17.01.2020 17:34

Тонове мърша засипаха Ботевия път

Видян 2637 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Чували с останки, в голямата си част скелети и кости от големи животни, са изхвърлени на пътя на четата на Христо Ботев, който е част от мемориалния комплекс „Ботев път“ край Враца, съобщава bstv.bg.

Обелискът се намира на 15-ина километра от Враца в посока към Оряхово по второкласния път. Дори табелите, че в района минава бойния път на ботевата чета не е възпрял неизвестния замърсител, който е изсипал поне един камион с мърша в близката долчинка.

Въпреки ниските температури над района се носеше зловоние, а от разкъсаните черни чували „надничаха“ неоглозганите от диви животни останки пише в. Конкурент.

Здравните експерти твърдят, че е луд късмет липсата на плъзнала зараза на фона на сравнително топлата зима до този момент. Никой не знае дали смрадливия товар не се намира върху вододайна зона на близките села от Община Враца.

Това не е първият подобен случай в района. В края на септември 2018 г. тонове птичи продукти бяха изсипани на няколко километра от мястото – на площадка, ползвана за тор от бившия птицекомбинат.


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 18.01.2020 06:11

    За да се спре това безумие трябват жестоки наказания: поне няколко години затвор и много високи глоби, които неколкократно да покрият причинените вреди плюс публично порицание!

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби