Свързани новини

17.01.2020 09:26

Соц: Симеонов ще национализира частната лотария

Видян 3685 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Автор: big5.bg.


 


Лидерът на НФСБ и настоящ заместник-председател на българския парламент Валери Симеонов, след като едва само няколко месеца успя да запази смислено мълчание, отново зацикли в абсурността на своята лична вселена, която и този път не му изневери и директно до отведе до кошница с ултра безумия, пише big5.bg.

Този път Симеонов се изявява като автор и вносител на законопроект за изменение и допълнение на закона за хазарта. Нещо повече, лидерът на НФСБ днес следобед лично е внесъл в деловодството на парламента, своето ново “умно” предложение. А то, особено предвид автора му, също не е сложно, и по комунистически е брутално ясно - да бъдат забранени всички частни лотарии, като остане само държавната.

С други думи Симеонов, като един истински Милко Балев, съветва своя Тодор Живков, как се прави real социкономикс.

Още по-лошо!

За всичкото това време лицето Валери Симеонов въобще не разбра, че държавническата му позицията включва заниманието “да прави пари” за своя народ, а не това, да му губи парите. Защото дори първокласник в частно българско училище знае, че ако днес има 500 милиона евро, а утре не, това е меко казано много кофти! А Симеонов е на път да постави държавата именно в тъпата позиция на фалирал първокласник.

Но, тя, на Симеонов, цялата му работа е такава. Помислете, с какво всъщност стана известен, Валери Симеонов за последните 3 години?

За да ви подсетя ето и кратък списък с неговите успехи и известности:

    Валери Симеонов многократно втрещява Европа с визията си на еманципирал се от дружината селски интелектуалец от Долни Дъбник. Евро идеите му звучат, като продукт на мисловен титан от средните векове, като често дори са били по-консервативни от тези на папа Бонифаций VIII
    знаем още, че Симеонов не престана да се изявява, който не се притеснява да блъска възрастни хора по границата, дори и пред обективите на телевизионните камери
    Симеонов е първият български вицепремиер, който брутално показа, че напълно не зачита правата на хората в неравностойно положение, като се държа отвращаващо арогантно с тях
    оградата, която едва ли не лично Симеонов построи по границата ни с Турция, успя да респектира едва 1/3 от популацията на малки диви горски катерички в района на Малко Търново. Имигрантите, въобще не й обръщат внимание!
    Симеонов е първият министър в новата история на Европа, който с тяло и невиждана страст се опита пред очите на цял свят да унищожи туризма на своята собствена държава. И то по време, в което минаваше за пръв приятел с някои от най-големите родни хотелиери, като Арабаджиеви и Диневи.
    Симеонов стана известен и още с това, че първо глоби с 52 млн. Кирил Домусчиев, а след това мигновено му се предаде и му стана едва ли не публичен говорител.
    лидерът на НФСБ е добре известен и с факта, че преди да влезе в настоящето правителство, половината южно черноморие, както и част от централна България, знаеха за незаконните му кабели с които телевизията му СКАТ беше овъртяла половин България. След като стана “държавен мъж” Симеонов бързо узакони далаверите си.
    настоящият зам-шеф на парламента е известен и с дългогодишните си незаконни хотели по границата ни с Турция. Хотели, който дори били добре известни на много имигранти, влезли незаконно в страната ни.
    знаем още, че в парламентарната група на Валери Симеонов преобладават предимно два типа хора - или тежки пияници, или нереализирани сексуални маниаци. Последно един такъв тип, дори се поинтересува от гащичките на една журналистка.
    знаем още, че за три години Валери Симеонов не спря да рекетира, не само бизнеса на България, но и собствения си премиер Бойко Борисов.
    знаем, че 99 процента от законодателните инициативи на Симеонов са пълен абсурд, а останалият 1% е бургаска мускатова.
    знаем също така, че той е пълен егоцентрик, с когото никой смислен политик не би могъл направи устойчива и дълготрайна коалиция.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Енергията ви днес е насочена към творческо и плодотворно изразяване

Енергията ви днес е насочена към творческо и