Свързани новини

11.01.2020 10:42

Дончев: Има някакъв дефект в системата надолу

Видян 7099 пъти | Коментари 7
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Ако бяха взети мерки през лятото, нямаше да се стигне до този режим в Перник. Това каза пред bTV вицепремиерът Томислав Дончев за ареста на министъра в оставка на Министерството на околната среда и водите Нено Димов.

Припомняме, че от прокуратурата вчера обявиха, че 97 хиляди жители на Перник нямаше да са на режим, ако министърът на околната среда и водите Нено Димов не беше разрешавал на дружествата “Стомана Индъстри” и “Топлофикация” да ползват за промишлени нужди намаляващите води на язовир “Студена”.

На въпрос имало ли е информация "Кратък отговор - не. Започва от хората, които трябва да следят водните количества. Ако бяха взети мерки през лятото, нямаше да се стигне до този режим. Има някакъв дефект в системата надолу. Не мога да си представя идва кризисна ситуация, защо няма поискана среща с мен, с министър-председателя, имаме нужда от помощ, Всичко това се случи, след като кризата настъпи.  Пътят от министерското кресло до подсъдимата скамейка понякога е къс", каза Дончев.

"Това е бивш колега, с който преди няколко дни сме седели на масата на МС. Не ми се говори с клишета, като "нека оставим прокуратурата да си свържи работата. Клише е и че никой не е имунизиран", каза още той.

"Действията на прокуратурата нямат политически характер. Те понякога имат политически последици", каза той, предаде 24 часа.

"По-сериозна мобилизация за решаване на проблема в Перник сме обсъдили с МРРБ. Водният сектор имат отношение 5 или 6 министерства. Много опасно е като стане беля да се спори кой е по-виновен от другия. Министър Петя Аврамова няма да коментирам. Има си натрупани проблеми във водния сектор. Една огромна част от тръбите в България не са подменяни 50-60 години. При подменени тръби


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Иван Митев 13.01.2020 13:51

    Сега съществената причина за възникващите щети в Република България е неправилното емитиране на пари. Другото са последици от тази банкова грешка. Правителството на премиера Бойко Борисов е със съдба на жертва и подсигуряван провал. За устойчиво просперираща държава е необходимо правилно емитиране на пари. http://dalgovrak.blogspot.com/2020/01/blog-post_4.html

  • 006 Корекция 12.01.2020 17:15

    Дефектът е нагоре по системата,защото нали Боко си избира министрите.След като не може да си избере качествени министри,не може да има претенции да е добър премиер.Жалкото е че не само този министър е некадърен и корумпиран(няма друго обяснение за разрешението да се внася боклук от всякъде за да се гори в България) а и всички други нагоре по веригата.

  • 005 Anonimen 12.01.2020 12:49

    България е внасяла боклук от Нигерия, във време, в което там е бушувала "Ебола"... http://www.komentari.com/2020/01/blog-post_11.html

  • 004 Улица "Циганската ГРАФиня Фандъкова" 11.01.2020 20:32

    Прокурор Антонио Никазо: Мафията гледа на боклука като на новия кокаин, България е апетитна дестинация https://frognews.bg/novini/prokuror-antonio-nikazo-mafiiata-gleda-bokluka-kato-noviia-kokain-balgariia-apetitna-destinatsiiata.html „Мафията гледа на боклука като на новия кокаин, а България е апетитна дестинацията за складирането му,”, коментира Антонио Никазо, един от най-големите експерти по калабрийската мафия Ндрангета. „При телефонен разговор между членове на Ндрангета, засечен от властите преди няколко месеца, излязоха наяве доста притеснителни факти. А именно, че търсят нови места, където да складират токсични и индустриални отпадъци. Името на България, като потенциална дестинация, се споменаваше често в разговора. Това, освен всичко друго, означава и още нещо - че връзката между Ндрангета и българската организирана престъпност става все по-солидна. Вече не говорим само за трафика на дрога, с който досега най-често ги свързваше”, посочва Никазо пред Нова телевизия.

  • 003 Anonimen 11.01.2020 20:31

    Григор Здравков с камара документи за боклука 30 000 ВАГОНА БОКЛУЦИ & НАРКОТИЦИ СВЪРЗАНИ С ПРИЯТЕЛСКИ ФИРМИ НА МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ! https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=RUoAKDiXo28&feature=emb_logo

RSS

Най-нови

Заплата

Одобриха заплата за издръжка: КНСБ

Международната организация на труда ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Блондинка опитва да постъпи на работа в полицията.

Възрастният шеф в полицията я поглежда и пита:

- Ще ви задам няколко въпроса. Колко е две по две?

- Ъъъъ, четири.

- Добре. Корен квадратен от 100?

- Ами, десет!

- Отлично. Кой е убил Ботев?

Блондинката замълчава.

- Не знам, - накрая казала тя.

- Добре, помислете и елате утре

Блондинката се обажда на приятелка. Тя я пита:

- Взеха ли те на работа?

- Не само, че ме взеха, но вече ми поръчаха и разследване на убийство!

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Първата половина на деня използвайте за почистване


Първата половина на деня използвайте за почистване и