Свързани новини

04.01.2020 17:31

Съдът пусна валиумния изнасилвач в София

Видян 3946 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Нидерландският гражданин Йохан Фредерик Стелингверф, когото холандските медии наричат „Валиумния изнасилвач”, е бил арестуван в София, съобщава TrafficNews.  Холандецът  е задържан след брутално изнасилване на млада жена от столицата на Коледа. Жертвата е в болница с тежки травми и разкъсвания. Преди Нова година Софийски районен съд му налага най- тежката мярка за неотклонение - задържане под стража, която той обжалва. Парадоксалното е, че вчера, в късния следобед Софийски градски съд променя мярката за неотклонение на Стелингверф и го пуска под домашен арест. Днес Районна прокуратура е издала заповед за забрана Стелингверф да напуска пределите на страната до приключване на делото.

На празника 32- годишната столичанка  била с приятели в „Мементо”.  На съседната маса бил Йохан – Фредерик, който заговорил столичанката.  Приятелите й решили да си тръгват, но тя им казала, че ще остане, защото й било приятно да общува с новия си познат. По-късно той й предложил да се преместят някъде да хапнат. Като излезли пред заведението, той предложил да отидат в дома му, за да си приготвят вечеря.  Жената се съгласила. В апартамента си на бул. „Сливница” той се представил като добър домакин и предложил питиета.  Казал, че ще и направи специална напитка с ароматна билка.

След първите глътки жената осъзнала, че главата й се замайва, но междувременно холандецът я нападнал.  Започнал да й сваля дрехите, тя се съпротивлявала, а той я удрял където свари. Изнасилил я, гаврил се с нея по различни начини, използвайки различни предмети. След полунощ  часа я изхвърлил на улицата  в безпомощно състояние, където била открита от дежурен патрул, разказват нейни близки.

В последствие Йохан бил задържан от полицията. Първоначално той не отворил на униформените, а когато те все пак успели да влязат, видели, че по мебелите и пода има петна от кръв.  

Йохан Фредерик Стелингверф има дебело криминално досие, а животът му прилича на филм на ужасите по роман на Томас Харис.

Той е красив и чаровен, но изведнъж може да стане опасен, пише за него холандският журналист H.J. Kortеrink. Йохан (Джон) Стелингверф е потомък на семейство адвокати от Сасенхайм. Бивши негови съученици го описват като


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Путин

За Русия няма "враждебни нации", а само "враждебни елити": Путин

Русия няма намерение да отменя културата ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец

Прекрасен ден да го посветите на семейството си

Прекрасен ден да го посветите на семейството си и на