Свързани новини

03.01.2020 13:05

Премиерът: Подготвят се акции за боклука на още 7 места

Видян 1280 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



„Поздравявам МВР, ДАНС и прокуратурата за акцията в Плевен. Това не е първото място, където влизат по този начин. Подготвят се акции на поне още седем места". Това съобщи премиерът Бойко Борисов по време на инспекция на участъка от „Балкански поток“ в Плевенско във връзка с операцията на МВР, проведена в четвъртък. При нея бяха запечатани складове, в които се съхранявали 9000 тона нерегламентирани отпадъци. Проверява се дали те са опасни и откъде точно са внесени.

„Всеки, който мисли, че може да прави далавера на гърба на здравето на българските граждани, ще си понесе санкциите“, категоричен бе Борисов, предаде Нова тв.



„Винаги съм считал, че има персонална отговорност, има хора, които получават заплата за своята работа и са оторизирани, когато издадат един документ, той да е законосъобразен. Ако има хора, които са нарушили закона, тук наблизо е Белене, където да завършат своята кариера. Това е борба с корупцията“, коментира премиерът във връзка с решението на РИОСВ за съхранение и горене на боклук на плевенската фирма, която не е имала нужния капацитет за подобна дейност. По информация на NOVA в схемата е замесена същата компания, която беше струпала отпадъци под магистрала "Струма".


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 03.01.2020 19:51

    този смешник не се ли усети, че изнася оперативна информация на МВР с тези "акции на 7 други места"? Сега като нарушителите разкарат всичко незаконно след този изпреварващ сигнал към тях от най-високо място, при акциите ще намерят на Ангел Джамбазки чалмата, или на Дани Кирилов акъла... Мисля, че се води престъпление по служба, с ранг национално предателство предвид високия пост на престъпника и чувствителността на изнесената информация

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!