Свързани новини

30.12.2019 13:10

Нинова: За разлика от Борисов винаги съм искала официални срещи

Видян 2067 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За разлика от Борисов винаги съм искала официални срещи и съм ги обявявала публично пред цяла България. Това каза председателят на БСП Корнелия Нинова на пресконференция в централата на партията, предаде Фокус.


 „Днес господин Борисов е казал, че той с главния прокурор не говори. За разлика от мен, която разговарях с главния прокурор и поисках официална среща. Дори си е позволил да каже, че аз назидавам главния прокурор. Типично в негов стил. Сега искам да ви кажа каква е основната разлика между мен и Борисов по отношение на главните прокурори на България“, каза още тя.


„Той ги вика в Банкя или Бояна, осъществявайки задкулисието. Припомням ви разговора от 2013 г. От там, от неговия дом, от среща с прокурора, в разговор за задкулисие, излязоха онези реплики – „не ми се подсмихвай, ти си го избра“. Там се говори за бизнесмени, за дела, за започване и прекратяване на дела, включително до цинизма да си коментира сексуална ориентация на прокурорите“, подчерта Нинова. „Ако го е забравил, мога да извадя тази стенограма и да се види кой как общува с прокурорите на България. За разлика от него винаги съм искала официални срещи и съм ги обявявала публично пред цяла България. Поисках и такава за Перник, осъществявайки желанието на перничани, изразено вчера пред мен“, допълни лидерът на БСП.


„Те не вярват, че ще има понасяне на отговорност и наказани виновни лица. Той общува със задкулисието и реди с прокуратурата нещата. Аз общувам публично в изпълнение на желания на български граждани и като народен представител, който ги представлява“, допълни още тя.


„Заявявам, че след срещата с господин Гешев също толкова официално ще обявя резултата. В първите дни на работата на парламента внасяме вота на недоверие към цялото правителство и искаме оставка му за провала в политиката за околната среда и води“, подчерта Нинова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

дева