Свързани новини

28.12.2019 08:32

Портних: Да България и Възраждане са в коалиционни отношения

Видян 2083 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

У мен се сформира мнение, че групата на "Да България" е с групата на "Възраждане" в някакви коалиционни отношения. То това пролича и по време на изборите и към днешна дата. Мога да вляза в много по-дълбока конкретика, въпреки че ми е наистина непонятно, чисто в идеологически план как се допирате точно. Това за мен е една огромна тема, която не мога да я осъзная. Това заяви кметът Иван Портних от трибуната на днешното заседание на Общинския съвет във Варна, предаде Moreto.net.

Той отрече да има управляващо мнозинство в местния парламент каквото членовете на "Да България" и "Възраждане" заявиха, че има в началото на месеца.

"По никакъв начин не искам да се вменява тезата, че ГЕРБ управлява с всички партии", посочи Портних, като не конкретизира кои точно са те, но ясно ставаше въпрос за БСП, СДС, "Воля" и Земеделски съюз "Ал. Стамболийски".

На днешната сесия бяха отправени много въпроси към кмета - в какво състояние и какви задължения има общинското предприятие "Градски транспорт" ЕАД, работи ли приютът за бездомни животни в с. Каменар, какво се случва с находките на ул. "Цар Симеон", защо Общината допусна да бъде съборена къщата на писателя Йордан Йовков и т.н.

Портних заяви, че ще отговори на всички въпроси, но писмено. Той призова за конструктивна работа и посъветва новите общински съветници да четат повече, а тези с по-голям опит, с които са в една партия, да бъдат техни ментори в добрия смисъл.

"Явно упойката от изборите още действа на много хора, но в крайна сметка сме се събрали, за да взимаме наистина едни важни, определящи развитието на града ни решения, а не да се образоваме", отсече кметът. 


 Снимка: БГНЕС


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

Бащата на убития младеж от Цалапица ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

овен

Ден бърз и активен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Ден бърз и активен. Определено ще ви е интересно и