Свързани новини

31.12.2019 08:12

Какво обещават звездите за 2020 г.?

Видян 7269 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Овен: Спокойствие

Пред Овена се очертава спокойна година. Според звездите промяна може да направите, ако Вие самите го чувствате, няма да Ви се налага да го сторите. Естествено, ще има дребни предизвикателства, но нищо специално. Имате стабилност и в личния живот. Не е зле да внесете в тази зона малко разнообразие. Отидете на някое нетрадиционно място с любимия човек, доставете си удоволствия, които си забранявате. В делови план 2020 г. също е спокойна, даже Ви оставя средства за спестяване. Налага се, както винаги, да работите много и упорито.

Телец: Промени

Големи промени се очертават за Телците и е доста възможно в определени моменти, а може би дори и често, да искате да си върнете обратно стария живот. Няма как да стане. Научете се да приемате новостите със спокойствие и даже може да им се радвате. В личния живот се предвижда хармония със собственото аз, което значи – и с партньорите.Нищо чудно 2020 г. да се окаже Година на сватби и бебета в дома на Телеца. Възможно е също да стартирате нов бизнес. При такива кардинални промени, може да се окаже, че финансовото спокойствие от 2019 г. ще бъде дисбалансирано, но пък вероятно всичко е за добро и в бъдеще ще получите щедра компенсация за по-трудните дни.

Близнаци: Загъбрвате 5 трудни години

Близнаците ще се чувствате добре през 2020 г. дори само, заради факта, че загърбват един доста сложен за тях 5-годишен период, както и да е изглеждало отстрани на онези, които си мислят, че Ви познават.Тази година ще бъде преходна към наистина много успешната 2021 г. Гответе се за скока във всички отношения. Може да усетите новата енергия още от ноември – декември – ще дойде първо като чувство на облекчение, после – като желание за полет.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 01.01.2020 12:40

    Румен Радев: „Достъпът до вода и въздух се превръща във въпрос на оцеляване, а липсата на възмездие и справедливост разколебава вярата ни в утрешния ден.” Румен Радев: https://www.facebook.com/President.bg/videos/600846764039329/ Карл МАРКС: „При достатъчна печалба капиталът става смел. При сигурни 10% той вече може да бъде употребен навсякъде. При 20% той се оживява. При 50% той става безумно смел. За 100% капиталът ПОГАЗВА С КРАКАТА СИ ВСИЧКИ ЧОВЕШКИ ЗАКОНИ. ПРИ 300% НЯМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ, НА КОЕТО ТОЙ ДА НЕ СЕ РЕШИ – дори с риск да увисне на бесилката. Ако смутовете и кавгите носят печалба, той ще ги подбужда.“

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци