Свързани новини

26.12.2019 16:00

Борисов в Перник: Правим нова водопроводна система в движение

Видян 2322 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов пристигна в района на "Стомана" - Перник, за да проследи аварии или отклонения са причината за изчезването на една трета от водата на Перник. Той пряко предава посещението си в района от профила си във Фейсбук.


Бойко Борисов е придружен от зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и от министъра на икономиката Емил Караниколов. С тях е и областният управител на Перник Емил Костадинов, според когото проблемът е основно в остарялата водоснабдителна инфраструктура, която не е подменяна от 1954 г., съобщава Нова телевизия.


"На практика правим нова водопроводна система в движение", заяви премиерът.


Екипи от ВиК-Враца и ВиК-Стара Загора са на място, за да подпомогнат процеса. Обследва се мрежата по Клон 2 - участък от около 800 метра, в които се губят около 80 литра в секунда.


За целта се правят изкопи през около 150-200 м. в участъка, за да се разбере дали става въпрос за авария или за нерегламентирано отклонение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 26.12.2019 16:24

    Мутра,има двама твои министри виновни.Не ги уволняваш само щото са от коалиционния ти крадлив слугинаж.Пъзльо,сменяй си гащите по често.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

козирог