Свързани новини

22.12.2019 11:42

Метро 3 е готово: Фандъкова

Видян 2113 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пускането на третата линия на метрото заедно с довеждащ транспорт от електрически автобуси до метростанциите е една от големите задачи за 2020 г. Строителството на първия участък на третата линия приключи и сега се настройват и тестват системите и влаковете. Планираме пускането на три етапа - първи ще са 4-те км от “Красно село” до “Одеон”. Работим по проектите за разширения към "Слатина" и кв. "Левски".


✔️ Повече инвестиции за квартални улици и тротоари е приоритет в бюджета за 2020 г. Всички допълнителни средства, които очакваме от данъка върху сдеките с имоти и автомобили, ще върнем като ремонти в кварталите. 10 млн. лв. от тях предоставяме директно на кметовете на райони, за да работят по малки улици и паркинги.


✔️ Защитихме средства за безплатна подмяна на 20 000 печки на дърва и въглища - това са над 1/3 от всички 55 хил. домакинства, които се отопляват по този начин. Битовото отопление на твърдо гориво има сериозен принос за замърсяването на въздуха през зимата. Създадохме и собствена програма за монтиране на пречистващи филтри на комини - общо 2000, като 150 от тях ще са поставани до края на седмицата", заяви пред БНТ Йорданка Фандъкова, кмет на София.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 22.12.2019 20:52

    Като стана дума за Русия: Человек, который изменил историю. (А. Фурсов) День ТВ Выступление известного историка Андрея Фурсова на Сталинских чтениях 21.12.2019. #ДеньТВ #Фурсов #история #СССР https://www.youtube.com/watch?v=__k5b9-qgag

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

рак