01/02
16.12.2019 15:37

Най-голямата PR агенция APRA Porter Novelliотчита 40% ръст в годишния си оборот

Видян 1564 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 
40% ръст в оборота си от 2018 г. спрямо 2017 г. отбелязва PR агенцията APRA Porter Novelli. Подобен ръст е безпрецедентен при топ 3 на PR агенциите в България в последните години и осигурява на компанията лидерска позиция в бранша.



“Постоянно растем като екип, обем работа и оборот и тази тенденция е актуална и към момента. През 2018 г. прогнозирахме двуцифрен ръст в оборота си за 2019 г. и данните ни не само потвърждават очакванията ни за настоящата година, но и ни дават основание за още по-смели прогнози за следващата. Зад този успех стоят работата на екипа и доверието на клиентите – с част от тези хора работим от самото създаване на компанията и бих искал да им благодаря”, заяви основателят и генерален мениджър на агенцията Томислав Цолов.



APRA PorterNovelli е една от първите комуникационни агенции в България. Основана е през 1994 г. и днес е единствената българска агенция, която успява успешно да разширява и поддържа бизнес операции в 7 страни в региона.



Сред ключовите клиенти на агенцията са Nestle и Coca-Cola, с които компанията работи от близо 20 години, а новите партньорства включват А1, Kauflandи Bridgestone.



Привличането и развитието на таланти е в основата на APRA PN Academy - образователният център на агенцията, сертифициран от Министерството на образованието и науката. Освен това, като бенефициент по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, агенцията активно допринася за създаването на работни места за десетки млади професионалисти.



APRA PorterNovelli е сред основателите на Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) и от самото ѝ създаване екипът на агенцията работи за етичен и социалноотговорен PR бизнес в страната и региона.
Компанията стои в основата и на Института за риск мениджмънт и кризисни комуникации (ИРМКК) - неправителствена организация, чиято основна цел е анализ и превенция на риска, както и управлението на различни комуникационни кризи от регионален и глобален характер. ИРМКК обединява опитни независими експерти от различни сфери на бизнеса, образованието и политиката.







Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

телец

Емоционалното напрежение може да надделее днес

Емоционалното напрежение може да надделее днес,