Свързани новини

16.12.2019 13:24

НД Русофили: Бяхме подложени на безпрецедентна атака от страна на прокуратурата

Видян 2207 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На заседание на Националния съвет на Национално движение Русофили беше представена и одобрена декларация във връзка с арестите и разпитите на представители на движението. Тя гласи:

През м. септември НД „Русофили“ беше подложено на безпрецедентна атака от страна на прокуратурата. Без да бъде посочен нито един факт за противозаконна дейност, бяха извършени арести, проведени многочасови разпити на членове на ръководството и повдигнато обвинение в шпионаж на нашия председател Николай Малинов.

Тази прокурорска акция беше изцяло политически мотивирана.

Ние, членовете на Националния съвет на Национално движение „Русофили“ изразяваме своята морална и политическа подкрепа за всички членове на ръководството на Движението, които бяха привиквани, арестувани и разпитвани. Изразяваме своята морална и политическа подкрепа за нашия председател Николай Малинов, смехотворно и абсурдно обвинен в шпионаж в полза на руски неправителствени организации. Пожелаваме на нашите другари твърдост и вярност към общите ни ценности.

За какво всъщност бяхме „виновни“? Вероятно за това, че нашата организация подкрепя „зловредното влияние на Русия“ − понятие, съчинено в западни пропагандни лаборатории?

И кое точно е „зловредното“ в отношението на Русия към България? Кое е „зловредното“ в дейността ни, която подкрепя добрите българо – руски взаимоотношения? Популяризирането на руския език и на руската култура ли? Издаването на книги, провеждането на конференции и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

овен

Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Особен ден, предизвикателен, пълен с изненади. Ще се