Свързани новини

13.12.2019 11:23

Борисов: Не навреме и некоректно НСО информира обществеността

Видян 2080 пъти | Коментари 4
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

НСО по-навреме, по-коректно и по-бързо да информират обществеността. Всеки от нас кара кола, знае, че може да се случи. Пази Боже да има такива инциденти, адски неприятно е, но трябва коректно да се каже. Колата на коя институция е, имало ли е или е нямало пътник  в нея.  Ако сравните двете прессъобщения  - когато Цвета Караянчева катастрофира и от вчерашната катастрофа. Нещо повече, опитаха се през жълти сайтове да кажат, че гавазите на Борисов са предизвикали катастрофа. Упрекът ми е, че не навреме и некоректно информираха обществеността." Това заяви пред журналисти в Брюксел премиерът Бойко Борисов по повод инцидента с кола на НСО, при който пострада 14-годишно дете и се намира в тежко състояние, предаде Нова тв.

„Вече поздравихме Борис Джонсън. Ясно е до толкова и е хубаво, защото знаем до 31 януари какво трябва да се случи. Следващата година ще бъде времето, в което ще се отрегулират отношенията ни с Великобритания. Това е една добра новина”, каза още Борисов.

„Инвеститорският интерес е голям. Идва от Китай, Кореа, САЩ, Русия, От много места. В момента тече процедура и не бих искал да се изказвам по темата. Най-големите фирми в света проявяват голям интерес. Много общо трябва да се говорят нещата и  да запознаем българската общественост какво е „Зелен пакт” или зелена сделка, какво е въглероден неутралитет до 2050 година. В превод, понеже никой не иска да назове нещата с истинските им имена, означава  нулеви емисии до 2050 година", заяви той.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Истината лъсна! 15.12.2019 14:25

    В Елхово и Любимец ще се изградят бежански центрове на територия 40000 квадрата. МВР възстанови идеята си за създаване на бежански центрове в Елхово и Любимец. Площта, за която е обявена обществената поръчка за изграждането им е внушителна и достига 40000 квадрата. От поръчката се разбира, че лагерите ще са железобетонни огради, буферни зони, видео наблюдение, отделно ел. захранване и сериозни прожектори за наблюдение. От стартирането на тази поръчка остава извода, че България очаква сериозен брой бежанци за прием. Очаква се да приемем над 10 000 човека, някъде в началото на март, потвърди източник от МВР и заяви, че иска да остане анонимен, защото изнесената информация в медиите е много малко. Според служителят в редиците на МВР, Борисов силно желае приемането на бежанците, защото 10 000 човека означават 60 милиона евро на година от Европа, пари които се усвояват от хората на Герб, поставени на всички ръководни постове, както в МВР. така и във всички останали агенции. България малко по-малко ще стане буферна зона, Странджа се обезлюдява с цел, Борисов иска по 600 милиона евро на година да взема от Европа само от бежанци, което означава според техните разчети поне 100 000 човека, затова и тези два центъра са пилотни с които ще се доказваме пред останалите в ЕС, за да одобрят следващите траншове с които да изградим и останалите лагери, бежански центрове, в Царево, Малко Търново, Средец.

  • 003 Вдигат данъците на всички, за да можем да изхранваме бежанците, които ще приемем през 2020 година 15.12.2019 14:24

    Вдигат данъците на всички, за да можем да изхранваме бежанците, които ще приемем през 2020 година

  • 002 Ревизоро-патеричар 15.12.2019 13:34

    Докато Цацаров се дърпал за шеф на КПКОНПИ, Ревизоро пак е забравил да пита по темата защо крият швейцарския диск с данни за банковите сметки с крадени пари и кои крадльовци от властта все пак са със загранични сметки с крадени пари?

  • 001 Anonimen 13.12.2019 16:08

    Престъпнико-лъжеш.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

стрелец