Свързани новини

12.12.2019 16:45

Борисов: Радев се държи като опозиционен лидер

Видян 2035 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


„С какво предизвикахме тази омраза”, запита премиерът Бойко Борисов в отговор на критиките на президента Румен Раде. Поводът е интервюто на  държавния глава в предаването Лице в лице по bTV. "Една минута гледах тази злоба, която не е присъща на обединител на нацията”, посочи премиерът и подчерта, че Радев се държи като опозиционен лидер, който държи най-голямата власт в страната.



 „Опозиционен лидер, който за 40 минути не е казал една добра дума за държавата, дори вече злобата му, омразата му до такава степен прелива, че не е нужно вече да коментирам един опозиционен лидер. И то опозиционен лидер с най-много власт в държавата", коментира премиерът.



Премиерът отбеляза, че е гледал само първата минута от интервюто на Радев. "Отидох да играя футбол, защото когато човек започне да говори от името на народа, такъв няма, Левски не си го е позволявал, в името на кой, кой ти даде право, 50% не те харесват", продължи Борисов словесната атака към президента.

 "Ако се притеснява за президентските избори, преди 20 години съм казал, че няма да се кандидатирам", категоричен бе Борисов.

„Не знам с какво го обидих. Хубаво, не ни харесва. И аз не го харесвах като шеф на ВВС. Как падаха самолети, хеликоптери вследствие на неговата работа. И тогава не го санкционирахме, откъде е тази злоба, аз не мога да разбера“, допълни Борисов.


Той допълни, че цял свят ни хвали, че сме купили Ф-16, а Радев продължава да говори за Грипен.


"Какво го мъчи и продължава да го мъчи за Грипените? Обади ми се за НАТО и говорихме, разбрахме се. А той ми говори за плюсчета, при положение, че се вдига кредитния рейтинг, а не пада. Май забрави, че платихме 3,7 млрд. лв. за фалита на КТБ по времето на БСП, които го издигнаха. Платихме и руските реактори. Ако не бяха те, колко плюсчета щяхме да имаме. Първия ден след Орешарски разплатихме 6 млрд. лв.", припомни премиерът. 


По повод независимия прокурор Борисов бе категоричен, че докато Радев си прави дебати и дискусии, той действа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Диагнозата МУ е „Психопат“ – МКБ-10 F60.2{{{2}}} (МКБ-9 301.9) 12.12.2019 20:37

    Диагнозата МУ е „Психопат“ – МКБ-10 F60.2{{{2}}} (МКБ-9 301.9) 12.12.2019 20:36 Психопатията е разстройство на личността, днес класифицирано като антисоциално личностно разстройство, подтип психопатия (DSM). Психопатите са патологични лъжци. Техните отношения с другите хора са практически дефинирани от манипулация и експлоатация. Психопатът не вижда никаква причина, поради която да бъде честен или грижовен, загрижен за другите хора. Те обикновено са много добри в лъжите, понякога са способни да объркат дори опитни разпитващи. Понеже те са неспособни на срам или страх, езикът на тялото при тях или тонът на гласа им, и други подобни знаци, никога не ги издават, както обикновено се случва с другите лъжещи. Всъщност те абсолютно не се страхуват от това да бъдат хванати в лъжа. Когато те са поставени в ситуация да отговарят на реални въпроси и да се сблъскат с реалните факти, те, без дори да направят пауза, ще преработят своята история така че да пасва на фактите и да изглежда консистентна. Това непрекъснато преработване на тяхната история води до противоречия, които оставят слушателя объркан. …

  • 001 Anonimen 12.12.2019 20:29

    Защо когато се случи нещо хубаво при някой кмет от неговата партия, областен управител, назначен от него или министър от правителството му, славата обира премиерът, който пристига пръв на тържеството и реже лентата, среща се с журналисти, дава обилни интервюта в медиите или сам разговаря със себе си по телевизиите, а когато стане някоя национална, регионална, местна или локална беда по вина на някой министър от правителството му, областен управител, назначен от него или кмет от неговата партия, премиерът не носи никаква вина, никаква сенчица минимално дори не пада върху него, държи се като вода ненапита и поне едно Извинявай! не казва не потърпевшите, камо ли да понесе или сподели властовата, управленската, политическата и каквато и да било друга отговорност

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец

До обяд ще ви е малко напрегнато

До обяд ще ви е малко напрегнато, особено ако сте имали