01/05

Свързани новини

12.12.2019 16:31

Fibank, Animal Rescue и БФХГ обединяват усилия в мисията да правиш добро

Видян 1407 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


По традиция в началото на месец декември Fibank (Първа инвестиционна банка) представи своя благотворителен календар за идващата 2020-та година. През тази година банката съвместно с Българската федерация по художествена гимнастика и ентусиастите от приюта за бездомни животни Animal Rescue Sofia обединиха усилия в мисията да правиш добро.  В литературен клуб Перото те представиха каузата, която подкрепя новият календар на банката.



Изящни портрети на младите грации от ансамбъла по художествена гимнастика – девойки и жени, прегърнали изоставени животни, подслонени в приюта Animal Rescue Sofia, греят на всеки един от дванайсетте месеца.



Майсторските потрети на фотографа Петър Пешев напомнят картините на старите майстори. В очите на изоставените животни грее топлина и обич – онази, която заслужават да получат в своя нов дом и при своя нов приятел, който ще се грижи с цялата си любов за своя избраник. През тази година кампанията носи посланието: „Къде е моят приятел”, акцентирайки върху възможността за намиране на нов дом на изоставените животни, подслонени в приюта на Animal Rescue Sofia.



„Горди сме, че красотата и добротата са част от нашето послание в този благотворителен календар, защото тези момичета са героите на нашето време, които блестят като истински диаманти със своята прекрасна човешка същност!“, сподели Илиана Раева, Президент на БФХГ, и добави: „Обръщам се с благодарност към нашите партньори от Fibank, които за поредна година помагат на българската художествена гимнастика да върви към своята олимпийска мечта!“



Надя Станчева, управител в Animal Rescue Sofia, благодари за подкрепата с думите: „Аз вярвам в чудесата и виждам добротата, защото те са навсякъде около мен. Всяка усмивка, всяка размахана опашка, всеки спасен живот – това са чудесата в моя свят. А те са възможни единствено заради добротата на хората. Вярвам, че всеки път е по-лек, когато вървиш по него с приятел. От името на четириногите обитатели на приют „Фермата“ благодаря на Fibank, задето станаха нашият приятел по пътя!“



Всеки, който желае да се включи и да подкрепи благородната инициатива, може да придобие календара срещу сумата от 10 лв. във всеки клон или офис на Fibank, до изчерпване на количествата. В края на кампанията банката ще удвои събраните средства.



Fibank по традиция подкрепя различни благородни каузи през годините, посветени на българския спорт, изкуството и редица социално-значими проекти.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Aничка 13.12.2019 16:31

    Определено тази кауза си заслужава да се обединим колкото се може повече хора и да я подкрепим, а този красив календар е бонус.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще