Свързани новини

11.12.2019 22:32

Борисов към Радев: Двуличник! Кой ти даде право да говориш от името на народа?

Видян 6169 пъти | Коментари 10
Гласували 3 рейтинг: 2.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Румен Радев не се държи като държавен глава. Президентът трябва да е обединител на нацията. С какво предизвикахме тази омраза, коментира премиерът Бойко Борисов пред журналисти. Поводът е интервюто с държавния глава в предаването "Лице в лице" по бТВ по-рано днес. "Една минута гледах тази злоба, която не е присъща на обединител на нацията. С какво предизвикахме тази омраза? За 40 минути не е казал нито една добра дума за държавата. Вече злобата и омразата му до такава степен преливат, че не е нужно да коментирам един опозиционен лидер. И то опозиционен лидер с най-много власт в държавата. Аз само първата минута гледах и отидох да играя футбол, защото човек, който започва да говори от името на народа - такъв няма... Левски не си го е позволявал. От името на кой? Кой ти даде право?", попита Бойко Борисов. Премиерът е публикувал коментара си във Фейсбук.


"Ако ме питате за Радев, ще кажа, но не за президента. Президентът е обединител на нацията, а той не е. Една минута гледах тази злоба и ми стига. С какво предизвикахме тази омраза?" Това заяви премиерът Бойко Борисов в отговор на въпрос как ще коментира думите на президента Радев по Би Ти Ви.


"Каква е тази злоба? Защо е тя? За 40 минути не е казал една дума за държавата. Не е нужно да коментирам опозиционен лидер. Той се държи като такъв и то най-овластения опозиционен лидер. Левски не си е позволявал да говори от името на народа. Гледах го една минута. Това е двуличен човек и един ден хората ще разберат колко двуличен човек са избрали", заяви Борисов.


 


"Да сте чули държавния глава да се изказва за Тройната коалиция? Нещо за това, че президентът Тръмп изпрати енергийни експерти у нас да ни консултират?", попита премиерът по повод започналите разговори за участие на американски компании в проекта АЕЦ "Белене".


 


„След Деня на благодарността изпрати 10 ядрени експерти, завчера бяха в „Белене“, днес им презентираме всичко и ще я направим и то така, че да я приеме и Европа и света, и най-вече да ни служи на нас като централа със зелена енергия“, посочи той.


 


„Не знам с какво го обидих. Хубаво, не ни харесва. И аз не го харесвах като шеф на ВВС. Как падаха самолети, хеликоптери вследствие на неговата работа. И тогава не го санкционирахме, откъде е тази злоба, аз не мога да разбера“, допълни Борисов.


Той допълни, че цял свят ни хвали, че сме купили Ф-16, а Радев продължава да говори за "Грипен".


"Какво го мъчи и продължава да го мъчи за Грипените? Обади ми се за НАТО и говорихме, разбрахме се. А той ми говори за плюсчета, при положение, че се вдига кредитния рейтинг, а не пада. Май забрави, че платихме 3,7 млрд. лв. за фалита на КТБ по времето на БСП, които го издигнаха. Платихме и руските реактори. Ако не бяха те, колко плюсчета щяхме да имаме. Първия ден след Орешарски разплатихме 6 млрд. лв.", припомни премиерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 010 Anonimen 14.12.2019 10:47

    ОСРАХТЕ се,говорите злобно и глупости....от ГРОБ...

  • 009 Диагнозата МУ е „Психопат“ – МКБ-10 F60.2{{{2}}} (МКБ-9 301.9) 12.12.2019 20:36

    Психопатията е разстройство на личността, днес класифицирано като антисоциално личностно разстройство, подтип психопатия (DSM). Психопатите са патологични лъжци. Техните отношения с другите хора са практически дефинирани от манипулация и експлоатация. Психопатът не вижда никаква причина, поради която да бъде честен или грижовен, загрижен за другите хора. Те обикновено са много добри в лъжите, понякога са способни да объркат дори опитни разпитващи. Понеже те са неспособни на срам или страх, езикът на тялото при тях или тонът на гласа им, и други подобни знаци, никога не ги издават, както обикновено се случва с другите лъжещи. Всъщност те абсолютно не се страхуват от това да бъдат хванати в лъжа. Когато те са поставени в ситуация да отговарят на реални въпроси и да се сблъскат с реалните факти, те, без дори да направят пауза, ще преработят своята история така че да пасва на фактите и да изглежда консистентна. Това непрекъснато преработване на тяхната история води до противоречия, които оставят слушателя объркан. …

  • 008 Време е да си ходиш 12.12.2019 16:27

    Срам и позор!Никога България не е имала толкова жалък и невеж МПредседател!!Пази боже сляпо да прогледа....

  • 007 Време е да си ходиш 12.12.2019 16:27

    Срам и позор!Никога България не е имала толкова жалък и невеж МПредседател!!Пази боже сляпо да прогледа....

  • 006 Anonimen 12.12.2019 10:17

    Бате Боко.ще те ръфа гъсоко. Запомни от мен човече- този ден не е далече.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

рак

Настроението ви ще е чудесно

Настроението ви ще е чудесно, а това ще ви помогне