Свързани новини

11.12.2019 14:06

Радев към деца от Българската Коледа: Вие сте вълшебниците на нашия празник

Видян 1309 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всеки има нужда да усети подкрепа - да усети усмивка, добра дума, протегната ръка. Това каза президентът Румен Радев на децата, които бяха дошли да украсят Коледната елха в Президентството като част от инициативата "Българската Коледа", предаде Агенция "Фокус".
 

"Мили деца, истинска радост е са бъдем заедно в тези наближаващи празници до елхата. Наближава Коледа. А Коледа всички знаете какво е - най-вълшебният, най-красивият празник. Коледа ни зарежда с много доброта, дава ни много вяра и много надежда. Хубаво е в тези дни, когато сме заедно да си напомняме, че най-важното е да бъдем заедно в празниците и не само тогава. Най-важното е да се подкрепяме. Тази подкрепа всеки един от нас има нужда да я усети. Да усети усмивка, добра дума, протегната ръка", каза той.


"Всички тези рисунки, които вие днес рисуват, всички играчки, които днес сглобявате, всяка песен, която сте изпели, е част от коледното вълшебство. Вие сте вълшебниците на нашия празник. Безкрайно се радваме, че сте тук. Нека във всичко, което правите да влагате доверие към вашите близки, родители и приятели, а те с много и ние сме част от тях. Искам да ви пожелая щастливи, много весели коледни и новогодишни празници! Продължавайте да гледате към света все така усмихнати и добри, да давате надежда и вяра на нас, че светът е по-добър", допълни още президентът.

 

Президентът Румен Радев прие в президентството деца от "Българската Коледа", ансамбли за народни танци и ученици от софийски училища, за да украсят заедно празничното дърво. Събитието е час от инициативата "Българската Коледа".


Децата направиха коледна украса и картички, докато детски танцови групи забавляваха гостите. Президентът Радев даде подаръци книжки на малките участници.



Снимка: Канал 3


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

риби

Използвайте методичността си

Не позволявайте на ежедневните неразбории да помрачат