Свързани новини

10.12.2019 14:19

Двойният убиец Викторио: Направиха герой бащата на Дарина

Видян 1429 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

29-годишният Викторио Алексадров, който е подсъдим за убийството на приятелката си Дарина Министерска и едногодишната им дъщеричка Никол, се опита да хвърли вината за престъплението върху младата жена, съобщава 24 часа.  



По време на заседанието Викторио демонстрира хладнокръвие. В началото пред медиите само каза, че са направили герой бащата на жертвата Георги Министерски.


Викторио поиска да бъде иззета комуникацията във Фейсбук с нейните родители и близки приятели, както и между тях двамата. Второто му искане беше да се проучи ведомост на фирма, за да се разбере дали Дарина е получавала доходи, или е работила фиктивно в дружеството. Това било с цел да се докаже, че изцяло Викторио се грижил за издръжката на семейството.


Двете искания бяха направени в Софийския градски съд, където в 11:30 ч. се проведе разпоредителното събрание по делото срещу Викторио Александров.


Жестокото престъпление стана на 29 октомври миналата година. Първо беше убита Дарина в жилището й в квартал "Надежда", а часове по-късно - в изоставена постройка, бе застреляно и малкото момиченце.


В съда дойдоха и много хора, за да подкрепят родителите на Дарина - Ваня и Георги Министерски. Двамата предявиха граждански иск от по 250 000 лева или общо 500 000 лева.


Адвокатите на Викторио Коста Бугатевски и Петя Шопова предложиха да не се разпитват всички свидетели, а само част от тях, както и да се изслуша психиатричната и психологическата експертизи на Викторио, да бъдат разпитани и неговите родители, за да разкажат какви са били отношенията в семейството.


Петчленният съдебен състав с председател Иван Коев реши, че делото ще се гледа по общия ред, тоест ще бъдат разпитани всички свидетели.


По време на заседанието Викторио демонстрира хладнокръвие. В началото пред медиите само каза, че са направили герой Георги Министерски.

По този повод извън залата майката на Дарина обясни, че не може да тълкува "какво иска да каже един психопат".


Напускайки залата, Викторио изрекъл с усмивка на уста към родителите на Дарина "Идвам, идвам". Тази му реплика много възмути хората в залата. Самата Ваня Министерска не е чула, защото е била в гръб. Медиите не станаха свидетели на това поведение, тъй като вече бяха излезли от зала 17 в Съдебнаата палата.


Същинското дело започва на 22 януари, когато ще бъдат разпитани 12 свидетели. 

 

   

 

                                                                                                                                          




Етикети
, , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

риби