01/05

Свързани новини

09.12.2019 14:02

Главболгарстрой с офис в Брюксел за половинвековния юбилей

Видян 1733 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

На специална церемония в присъствието на еврокомисаря Мария Габриел, на евродепутати и водещи експерти в строителния бранш Главоболгарстрой отбеляза петдесетата си годишнина и откриването на представителен офис в Брюксел.



“С тази стъпка искаме да допринесем за включването на компанията в дискусиите за развитието на сектора и проследяването на прогреса по актуалните проблеми в сферата. Осъзнаваме приоритетите на Европа и искаме компанията ни да се движи на същата скорост и в същата посока“ , каза по време на церемонията Калин Пешов, член на Надзорния съвет на Главболгарстрой Холдинг.



Представителният офис на Главболгарстрой се намира в сърцето на европейския квартал на Брюксел, на бул. Белиар 40, на ръка разстояние от евроинституциите. Откриването му съвпада със започването на новия 5-годишен политически цикъл и новия програмен период.



„Вашият сектор играе важна роля, генерирайки растеж и давайки  отговор на икономическите, социалните, енергийните и климатичните предизвикателства“, каза Мария Габриел, комисар за Иновации, научни изследвания, култура, образование и  младеж.



Кьетил Тонинг, председател на Европейската федерация на строителната индустрия поздрави Главболгарстрой като основател на Българската строителна камара, член на Европейската федерация на строителната индустрия.

„Компания, която има 50-годишна история, очевидно е била способна да посрещне много предизвикателства, и следователно се е научила да ги предвижда и постоянно да се адаптира“, каза той.



Това далеч не е първият офис на Главболгарстрой извън пределите на страната
. В своя 50-годишен опит, компанията изпълнява проекти в различни държави от региона на Източна, Югоизточна и Западна Европа, Близкия Изток и Африка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

дева

Днес ще имате повече служебни задължения от обикновено

Днес ще имате повече служебни задължения от