Свързани новини

05.12.2019 13:27

Депутат от НФСБ към журналистка: Вие с какво бельо дойдохте?

Видян 3092 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


 По повод гласуването на бюджета за 2020-та година, журналистка от телевизия „Алфа“ задава въпроси към вече бившите партньори на „Атака“ от ВМРО и НФСБ защо не се подкрепили предложението за 300 лева минимална пенсия, както са обещавали по време на предизборната кампания. Няколко народни представители успяват да запазят самообладание, да отбият въпросите коректно (Христиан Митев) с обяснение, че ще дадат обяснение не пред камерите на „Алфа“, а когато се приберат в избирателния си регион или че ще са гласували така, защото в момента това са възможностите на бюджета (Калин Поповски), съобщава baricada.org.


Когато журналистката Радослава Маринова стига до народния представител от НФСБ Петър Петров обаче, следва взрив. За разлика от своите колеги Митев и Поповски, Петър Петров меко казано си изпуска нервите. На въпросът ѝ относно гласуването му по бюджета, Петров отговаря с шокиращ контравъпрос: „Вие сутринта с какво бельо тръгнахте?“


Потресената журналистка успява да отвърне с „Моля?!“, след което Петров най-демонстративно повтаря въпроса си. В следващите няколко секунди той изрича това изречение още веднъж, въпреки че журналистката успява донякъде да дойде на себе си и да реагира с настояването, че народен представител няма право да и задава подобни въпроси. Намесва се и операторът на телевизията, а Маринова дори пита Петров дали не се шегува. Следва нова порция неадекватно поведение, повтаряне на въпроса ѝ и нелепи обяснения, докато представителят на „Националния фронт за спасение на България“ се прибира в стаята си.


Виж видео ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 От къде ги намирате,бе? 05.12.2019 21:29

    Псориазисът е автоимунно заболяване - не можеш ей така да го хванеш, даже и да искаш. А този Петър ПрОстьов, бай дъ уей, какво търси въобще в Парламента?

  • 001 Anonimen 05.12.2019 16:24

    https://www.facebook.com/ataka.pobeda/videos/1350088441865324/

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог