Свързани новини

03.12.2019 12:02

И журналисти са блокирали марката Стандарт заради дългове

Видян 1754 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Марката Стандарт, която служеше за обезпечение на дългове на издателството към НАП – според публикации нещо като 10 млн.лв., се оказа с не един запор. „Журналистите , работили някога във в. СТАНДАРТ все още не са си получили дължимите за цяла година и повече възнаграждения! Медията е осъдена , с възбрана върху марката и въпреки това вестникът продължава да излиза и никой от журналистите, осъдили медията не си е получил парите. Не съм юрист, но доколкото ми е известно неспазването на съдебно решение е наказателно престъпление. Ако е така, то защо прокуратурата и държавата мълчат? Нали сме в ЕС и живеем по законите на Европейския Съюз, или нещо греша?


 Имаме спечелени дела и две години си чакаме парите!!!“, съобщи Оля Ал Ахмед, на която Стандарт дължи около 18 000 лв. по информация, която 19 минути получи лично от нея.


Това внася нова светлина в казуса, след като Биволъ изнесе информацията, че от името на Инвестбанк частният съдебен изпълнител Бъзински също е запорирал и даже е обявил за разпродажба марката на вестника.


Преди повече от година той спря да излиза като всекидневник, какъвто беше от създаването си през август 1992 година. Превърна се в седмичник.


Публичната продан ще се проведе до края на работния ден на 18 декември т.г. в Софийския районен съд. От обявата става ясно, че се продават  търговската марка на вестника, всички вариации с нея и други наименования, които изданието някога също е регистрирало. Сред тях е и името Чудесата на България, под което медията организираше, заедно с богатите общини в страната, различни форуми. Купувачът ще бъде обявен на 19 декември в 11:00 часа.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

козирог