Свързани новини

02.12.2019 13:04

Опашка от опечалени за последно сбогом с Ламбо

Видян 1919 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Колеги, приятели, близки и почитатели се стекоха пред Народния театър в София, за да се простят със Стефан Данаилов. Броени дни преди да навърши 77 години, една от емблемите на българския театър и кино почина на 27 ноември. Още преди началото на поклонението, множеството се беше извило в дълга опашка. Кметът Фандъкова изчака близо 2 часа своя ред.


  По-късно опашката опаса целия парк пред сградата на театъра. Датата беше съобразена с полета от САЩ на сина на легендарния актьор - Влади Данаилов, който редом със семейството приемаше съболезнования край затворения ковчег заедно с жена си Виктория и майка си Ирен Кривошиева. Сред първите, които се простиха с Данаилов, беше партийният лидер на БСП Корнелия Нинова. Пред ковчега се поклони и президентът Румен Радев. На опашка чакаха редица политици и актьори. Сред множеството опечалени бяха и някои от ембемите на любимия на Мастера ЦСКА. В своята над 60-годишна творческа кариера Стефан Данаилов е изиграл повече от 150 роли в киното, театъра и телевизията. Бил е депутат с шест мандата в Народното събрание, както и министър на културата.


 Снимка: Нова тв


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

риби