Свързани новини

02.12.2019 11:50

NET1 остави абонати 3 дни без телевизия

Видян 2266 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Трети ден сме без телевизия – събота вечер от 18 часа, цяла неделя и понеделник включително, оплакаха се пред 19 минути абонати на оператора NET1. Такова чудо в София, а вероятно и в България не си е позволявал никой доставчик на „24-часова“ услуга. Представете си ЧЕЗ или дори прословутата Софийска вода да прекъснат подаването на своите три дни?! Ами нали ще настане революция!



Част от проблема е, че фирмата, която уж трябва да е най-много в 21-ви век, понеже се занимава с комуникации, няма аварийни екипи – работи се в събота и неделя от 10 до 18 часа. Сякаш авариите се случват по програма и в точно определени часове. Така че да бъде удобно на оправящите ги. Пълен абсурд!



Дори по-голям абсурд са караниците от телефонистките й на клиентите, интересуващи се кога най-накрая ще могат да гледат онова, което не им се предоставя безплатно – плащат си за него. Но хората са нахоквани, понеже търсят и питат, вместо да им звънят от NET1 с извинение и с обяснение кога могат да разчитат на услугата. Даже не се мисли, че точно в тези дни е периодът за плащане на сметки за новия месец. Или клиентът има право само да плаща? Ще я видим ние тази работа...



Още повече – цитират се някакви 72 часа време за реакция според някакви си общи условия.В договорите на абонатите подобни естествено липсват: дали биха ги подписвали, ако биха прочели подобно нещо.



Към общите условия от оператора дават и списък на каналите, после обаче той се променя. Това за сведение на адвокатите им, които явно не са подковали добре грубиянстващия персонал, натоварен с отговорната мисия да общува с клиентите.



Които дори още не се борят за нормалните в такива случаи компенсации. А за човешко отношение и ангажиране, така че да могат да се информират чрез заплащаните от тях чинно телевизионни канали.
Някой ще каже: ами сменете NET1 с друг доставчик.



Звучи чудесно, но по технически причини част от засегнатите няма как да преминат на друга мрежа, поради проблеми със строителството в прехвалените южни квартали на София.



Шансът им е само сателит, а през зимата сигналът на чиниите често се затруднява поради атмосферни причини, сочи опитът. Налага се катерене по покриви и други екстремни акции.
Получава се омьгьосан кръг и 30 години след края на соца си живеем както тогава – в едни ръце попадат и хлябът, и ножът и става страшно. Избор няма!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…