Свързани новини

29.11.2019 09:59

Мъж от Габрово намери картон в хляба си

Видян 979 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Жител на град Габрово намери в закупен хляб смачкан картон. „Изненадата” се появила в нарязан бял хляб, произведен от фирма със седалища в градовете Пазарджик и Павликени. Мъжът настоява за по-строг контрол, а производителят заподозря нелоялна конкуренция.


42-годишният Светозар Нечев купува преди седмица от кварталният магазин, фолиран и нарязан бял хляб за семейната вечеря. И открива в него изненада. „Вечерта жената реши да направи принцеси за децата. Отворихме хляба и за наша изненада намерихме велпапе”, каза Нечев пред NOVA. 


Това, което семейството почувствало Светозар определя с една дума – погнуса. „И децата бяха покрай нас и се наложи да купим друг хляб”, допълни Светозар.


Разбрали са случая от магазинчето връщат парите на семейството. „1,15 лв. струва хлябът. Парите са най-малкия проблем. Никой не е за един хляб. Трябва да има по-голям контрол – дали ще е хляб, или месо…Трябва да има контрол”, категоричен е Светозар Нечев.


Габровецът подава сигнал до фирмата, която има цехове в градовете Пазарджик и Павликени, чрез сайта и горещите им телефони, но до този момент няма реакция.


Потърсени за коментар от фирмата отказаха да застанат пред камерата на NOVA. Единствено заявиха, че са жертва на нелоялна конкуренция и подозират, че хлябът в тяхната опаковка е подменен. Нямало, как да попадне велпапе в тестото, тъй като системата бил сигурна и автоматизирана. За Светозар и семейството му, обаче, има само едно сигурно – повече няма да купуват хляб от тази фирма.



Етикети
, , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв