Свързани новини

19.11.2019 17:21

Все медиите им виновни

Видян 1791 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Събрали се бизнесмени тия дни и решили, че всички проблеми в България идват от медиите. Пък сред тях Лидия Шулева - авторката на пенсионния модел, при който, след като на всеки са вземали пари за две пенсии, накрая ще получава 1 и то 20% по-ниска. И на нея медиите са й виновни. Покрай изборите медиите бяха виновни и на Мая Манолова, че вместо да направи корупционни разкрития, да предложи нови и вълнуващи неща за подобряване на живота в София, което би направил всеки кандидат, като видна радетелка за мажоритарни избори, заложи на пропорционална агитация баш на мажоритарен вот, та изгуби. И на нея медиите са й виновни. Пак покрай изборите се скъсаха да критикуват медиите, че имали мнение, ако е различно от мнението на критикуващите, които обаче иначе са големи поддръжници на свободата на словото. А те откъде знаят какво се случва в държавата? Ами от медиите, на които се сърдят, разбира се. Примерите са безчет. И все водят до един извод. Да бъдат обвинявани медиите за всички проблеми, но да се тича ... при медиите, когато някой има проблем - особено личен - ето това е един наследен от соца проблем. Тогава всички мълчаха, ама следварително питаха тревожно: защо медиите мълчат! Сега, 30 години по-късно, уж цял извървян преход, къде сме ние? Ами пак на същото място. Докато чехите, например, изградиха такава държава след  соца, че имат най-малко социално неравенство и най-малко бедни в целия ЕС, изпреварили дори пъти по-богатите от тях скандинавци.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

близнаци