01/02

Свързани новини

18.11.2019 15:44

Предколедни изненади от Lidl за трапезата, за дома и за близките

Видян 1811 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   За най-хубавото време от годината - Коледа, Lidl отново e подготвил куп изненади за своите клиенти. Верни на максимата, че ранната подготовка и планиране за празниците ще спомогнат за избягване на излишно напрежение и стрес, от веригата предлагат страхотни предколедни оферти - коледна украса, висококачествени дървени играчки и традиционно любимите празнични серии Deluxe и Favorina.



За повечето хора избирането и купуването на подаръци е един от най-стресовите етапи от предпразничните приготовления. На всички ни са познати отлагането до последния момент, тълпите по магазините и липсата на план. А Коледа е времето, което трябва да прекараме пълноценно и приятно с най-близките си хора.
Премиум сериите Deluxe и Favorina от години са сигурен знак за наближаващи празници. Тази година не прави изключение и почитателите на качествените продукти вече могат да намерят в магазините любимите си артикули на празнични цени.



Продуктите на Favorina са за почитателите на сладки изкушения, с асортимент от различни шоколадови изделия, коледни сладки, бисквити и меденки, марципанов и бадемов щолен и много други.



Серията Deluxe предлага изискани сирена и колбаси, различни видове екзотични дипове, морски деликатеси и, разбира се, десерти и сладоледи.



И тази година Lidl предлага висококачествени играчки и текстил – идеален подарък за малки и големи. Дървените играчки са на достъпни цени и отговарят на най-високите стандарти за качество и са с необходимите сертификати за безопасност. Влакчета, къщи за кукли и играчки за най-малките са гарант за много усмивки и детска радост.
Мъжки, дамски и детски дрехи са също част от предложенията за коледни изненади за семейството. Текстилните изделия в Lidl са с гарантирано високо качество, придружено от съответните сертификати – част от политиката на веригата. От понеделник, 18 ноември, стартира и „Седмица XXL” за големи опаковки и разфасовки за избрани храни, на супер предпразнични цени.



Подсещаме ви, че все още е актуална и промоцията „Подаръци преди празниците“, в която веригата раздава 1000 ваучера по 150 лева. А всичко, което трябва да направите, е да регистрирате касовата си бележка за 20 или повече лева на lidl.bg/zakoleda.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения, но