Свързани новини

14.11.2019 10:12

Уволниха пияния шофьор, превозвал деца

Видян 1151 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шофьорът на училищен автобус, засечен да вози деца пиян, вече е дисциплинарно уволнен. Това съобщи пред NOVA зам.-кметът на Община Вълчи дол Пепа Пенчева.


Случаят е от град Вълчи дол. Проверката с дрегер показа 1,99 промила алкохол в кръвта. 55-годишният водач преминал медицински преглед преди да седне зад волана, но не е бил тестван за алкохол преди работа. Причината е, че в училището не разполагат с дрегер. След инцидента от общината обещават да засилят контрола над шофьорите на училищни автобуси.


„Шофьорът е служител на Община Вълчи дол. Той е коректен, дисциплиниран, отговорен и ситуацията, в която той изпадна за нас наистина е много голяма изненада. Имам информация, че той е дисциплинарно уволнен”, каза зам.-кметът на Община Вълчи дол Пепа Пенчева.


„Не съм говорила с него. Вчера разбрах от кмета за ситуацията. Той е шофьор, който беше предпочитан за екскурзии. Децата го харесват, учителите го предпочитат”, каза още тя.


„Лично аз го видях. Не ми направи впечатление да е неадекватен. Държеше се съвсем нормално. Изглеждаше изморен, но в никакъв случай не е бил неадекватен”, коментира зам.-директорът на училището Пенка Стоянова.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

телец