Свързани новини

12.11.2019 18:10

Мая: Мишена на сценаристите на Слави

Видян 4123 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Мая Манолова попадна под кръстосания огън на Шоуто на сценаристите, което се излъчва преди това на Слави Трифонов по ТВ 7/8. Екипът посвети голяма част от ефира си да иронизира бившия омбудсман. Манолова стана герой на поредица от вицове и бисери. Сценаристите представиха Мая, като послъгваща  кариеристка с болезнени лични амбиции. По всичко личи, че от екипа на Слави целят да я дискредитират окончателно. Вероятно атаката цели печелене на по-голям дял от общия електорален сегмент.



Очаква се евентуалният политически проект на Манолова да се бори за същата пубика, на която се надяват и от новоизпечената партия Няма такава държава. За тази цел хората на Трифонов използват личния си рупор ТВ 7/8.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 СИРОМАХОВска МИСЪЛ 13.11.2019 07:26

    Манолова стана герой на поредица от вицове и бисери. Сценаристите на Слави Дългото представиха Мая, като послъгваща кариеристка с болезнени лични амбиции.Какво друго да очакват драгите зрители от ПАТЕРИЦАТА на ГРОБ!Голяма част от скечовете на така наречените сценаристи са си чисто копи-пейст от руски комедийни предавания, но обогатени от СИРОМАХОВския кръжец с вулгаризми.Е няма такова предаване-с тъпизми на килограм!

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

рак