Свързани новини

09.11.2019 09:47

Караниколов: Спечелихме имиджово от преговорите с VW

Видян 2005 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 България само спечели имиджово, защото всички чуха, че България има интересен бизнес климат, щом „Фолксваген“ от всички европейски държави, които сме в конкуренция, остава само една, и то забележете – с два терена, за нас беше много имиджово. Това каза министърът на икономиката Емил Караниколов в интервю за предаването „Денят започва с Георги Любенов“ по БНТ.

Той посочи, че решението къде „Фолксваген“ да построят своя завод очевидно е много трудно и за самите тях. „Решението къде да отидат е проблем за „Фолксваген“. Явно не е лесно, те трябваше да вземат решение в началото на годината, в средата на годината, миналия месец. Те не вземат това решение“, допълни той.


Министърът на икономиката обеща, че ще уведоми какво е било взетото от „Фолксваген“ решение веднага щом то бъде официално оповестено.


„Но нека все пак да кажем, че България остана единствената държава, и това се разбра навсякъде, от всички в Европа, която остана в борба с Турция. Какво ще е решението за инвестиране в завод за двигатели с вътрешно горене: дизелов и бензин, ще си го споделим, обещавам, след решение на „Фолксваген. Нещо много важно: тук имаше много сериозен екип на „Фолксваген“, много сериозни техни консултанти. Мисля, че за българската администрация: и държавна, и общинска тази около една година контакти бяха безценни. Ние научихме много неща. Ние сме готови и истината е, че не спираме да търсим стратегически инвеститори „, допълни Караниколов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 09.11.2019 17:44

    Едно от чудесата на капитализма - момчето за поръчки на Шиши и Меди - Караниколов е чудо в Правото скандално нашумял с невероятното обстоятелство да завърши право на 21 години, без да го е започнал на 15.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион