Свързани новини

31.03.2009 12:16

Кокинов: "Няма разкрит случай на отвличане!"

Видян 1222 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"77 са били запазените полета в дневниците на Министерство на земеделието!", каза на редовния брифинг на прокуратурата градския прокурор Николай Кокинов, предаде БГНЕС.


"Основно местата в дневниците са били резервирани от 10-15 служители. Разпитвани са били чиновници на ниво зам. министри", допълни Кокинов. "До две седмици може би ще станат по- ясни някои наши усилия", посочи прокурорът. Той уточни, че е възможно не всяко запазване да е свързано със закононарушение. Разследването е било разделено на две производства за заменките-на гори и на земи.


За отвлечения бизнесмен Кирил Киров прокурорът бе категоричен, че не може да разкрие никаква информация, за да не застраши живота му. "Докато не бъде намерено лицето, всички версии са актуални". Официално Киров не е напускал държавата но може да е в съседна страна от ЕС. Кокинов заяви, че няма информация член на семейството на Киров да се е свързало с прокуратурата. Експертизата на Пламен Куцаров не е готова. Срокът който магистратите са дали на медиците изтича след седмица. Тя трябва да отговори на въпроса какво е съдържанието на афетамина кога точно е бил приет и каква е истинската причина за смъртта на Куцаров.


"По мои сметки има около 15 дела за отвличания през последната година и не ми е известно за имаме разкрит случай заяви градския прокурор Според него колегата му Роман Василев е визирал случая с Пламен Куцаров по рано пред БТВ. "За последните няколко години се увеличават този тип престъпления и държавата не може да демонстрира мощта си по отношение на извършителите", допълни прокурора. След законното приключване на срока делата за отвличания отново се прехвърлят към МВР допълни той, но все още няма достатъчно разкрития. МВР си има проблеми за това гледаме знаковите дела да са в наши ръце, което обаче доста изтощава ресурса ни и разпилява усилията. Смятам, че до две седмици ще предявим обвинение на братя Галеви.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

Немската икономика

Мрачна прогноза за немската икономика

Група от водещи немски икономически ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв

Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови контакти


Денят е идеален за комуникация и изграждане на нови