Свързани новини

07.11.2019 16:25

В Лидл са подготвили „Подаръци преди празниците” за своите клиенти

Видян 1476 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    И тази година от Lidl са подготвили коледни изненади за клиентите.  В кампанията „Подаръци преди празниците” 1000 късметлии ще получат ваучери на стойност 150 лв., с които да направят Коледа още по-специална за тях и за любимите им хора.


 


С кампанията Lidl насърчава потребителите да започнат да планират Коледа по-отрано. Така освен, че ще се възползват от предпразничните предложения в магазините, потребителите ще имат шанс и за допълнителни награди под формата на ваучери за пазаруване. От веригата смятат, че по този начин клиентите ще избегнат стреса от подготовката в последния момент и ще имат време за най-важното – пълноценно време със семейството.


 


Играта продължава от 28 октомври до 1 декември. В този период всеки, направил покупка за 20 или повече лева, може да регистрира касовата бележка на lidl.bg/zakoleda и да участва за един от 1000 ваучера, а регистрирането на повече бележки дава по-голям шанс за печалба или може би повече печалби.


 


Всеки понеделник между 4 ноември и 2 декември на случаен принцип ще бъдат теглени имената на 200 късметлии, които ще печелят ваучери за 150 лв.. Ваучерите могат да бъдат използвани многократно, до изчерпване на сумата. Пълните правила на играта, както и имената на печелившите можеше да следите на lidl.bg/zakoleda.


 


Ние от екипа на 19 минути ще се възползваме с удоволствие от предколедните предложения в Лидл, особено от щанда с коледни лакомства и надяваме се, да бъдем късметлии и с ваучерите...


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

стрелец