Свързани новини

07.11.2019 10:52

БСП сезира ЕС за репресии

Видян 1835 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


"Сигнализираме всички европейски посланици в България за начина на провеждане на изборите и за репресиите след тях” , заяви пред журналисти в НС лидерът на БСП Корнелия Нинова. „Изпращаме писма до Съвета на Европа и Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) и внасяме въпроси към министри – тук, в парламентарния контрол, за всеки отделен случай”, посочи тя.



"За съжаление репресиите на властта продължават и след изборите", заяви лидерът на Левицата.  Нинова посочи, че примерите за това са много из цялата страна. „Само за няколко дни застъпници в Благоевград получиха предупреждения за уволнения от работа; в Дупница наш застъпник, служител на ВиК, също е заплашен от уволнение; в община Пазарджик – заповед за данъчна проверка на наш кандидат за общински съветник; в община Септември – уволнена дисциплинарно от работа учителка в детска градина, член на БСП, на ОИК - само защото отказала да подписва документи с невярно съдържание; в Перник – свекървата на наш кандидат за общински съветник уволнена от кметството на с. Кладница“, посочи тя.



Соцлидерът даде думата на неуспелия кандидат за кмет на Ловеч Радина Банкова, която се оплака, че след изборите са запорирани банкови сметки на фирмата ѝ, като е била уведомена, че има задължения към НАП за осигуровки и данъци. Банкова заяви, че няма данъчни задължения, а изпълнително дело срещу нея е образувано въз основа на удостоверение от НАП, съдържащо неверни данни.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! 07.11.2019 16:22

    Бледорозовата принцеса със тъмносиньо сърце и минало не е чела книгата на Джон Рид "Десет дни, които разтърсиха света"/ TEN DAYS THAT SHOOK THE WORLD by JOHN REED? ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

  • 001 Anonimen 07.11.2019 11:11

    Какви репресии, а несъответствията в числата и в протоколите, за тях кой ще пита. Няма кой.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

рак