Свързани новини

05.11.2019 15:10

2-ма независими са си от ГЕРБ – районните кметове на Панчарево и Кремиковци, общо стават 14 от 24

Видян 2321 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Нито един независим районен кмет в София не е независим. БСП припозна районния архитект Стефан Стефанов и го писа свой, тъй като го и подкрепи. В интерес на истината трябва да кажем, че другите двама независими са си от ГЕРБ.


В Панчарево, където до последно кметът Фандъкова беше против да бъде издиган Димитър Сичанов, но Партията се наложи, изборите бяха спечелени от досегашния кмет на Бистрица – село в района, също от ГЕРБ Николай Петров Гюров.


Същото се отнася за Кремиковци, където още на първия тур се наложи Лилия Донкова, която също е от отбора на ГЕРБ – тя беше подкрепена от управляващата партия в качеството си на градски председател на коалиционния партньор СДС.


Така управляващата партия печели 60% от всички „малки“ кметове, точно 33% остават за десницата – Демократична България, а 1/12 са червените.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Григор Лилов 05.11.2019 17:42

    „Секциите са 1612, ама публикуваните протоколи са 1503. Някъде са се изгубили резултати от 109 секции. За около 100 000 хиляди избиратели.” Близо седмица по-късно избухна скандалът и то единствено благодарение на европейската намеса! Тези 100 000 липсващи бяха обявени за техническа грешка в подадена информация към ЦИК според официалното му становище. Разбира се, то е пълна лъжа. Както посочих, в столицата са създадени електронни 109 виртуални (несъществуващи) секции, в които са вкарани фантомни гласове (тези 100 000). След скандала задраскаха виртуалните секции с фантомите, ама резултатът от гласуването им е зачетен. В страната са около 1500 (още не съм завършил изцяло проучването си) След тези поредни разкрития вече няма да има такива фантомни секции

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

лъв