Свързани новини

03.11.2019 10:51

Радев без Деси на вота

Видян 1645 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Президентът Румен Радев упражни правото си на глас на балотажа на местните избори в София. Както на първия тур, така и сега държавният отиде до избирателните урни без съпругата си Десислава Радева. Отсъствието на първата дама бе разтълкувано като очевиден знак от страна на първата дама към участниците в изборната надпревара. Особено повторно от миналия тур.


„Гласувах за прозрачното и ефективно управление на София и нейното бъдеще като модерна и зелена европейска столица”, заяви самият Радев. Той призова гражданите да гласуват, „за да не допуснат купеният и корпоративен вот да определи тяхното бъдеще”. Държавният глава поиска среща на представителите на ЦИК, МВР и политическите сили във връзка с „отстъплението от честността на изборния процес”, който той наблюдава провеждането на изборите.


Радев отново разкритикува нежеланието за въвеждане на машинното гласуване, което би елиминирало голяма част от грешките и недействителните бюлетини, но и би върнало доверието в изборите. „Българите масово не отиват да гласуват, защото нямат доверие, че техният глас ще бъде отчетен коректно”, посочи президентът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

везни