Свързани новини

01.11.2019 09:27

Борисов: Човек на Манолова ми поиска 3 млн. лева за победа на изборите 2007 г.

Видян 3642 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 1.5000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Човек, който сега работи за Мая Манолова ми поиска 3 милиона за първите избори, на които се явих за кмет през 2007 г. Познавам ги какви са. Готвят уйдурма с роми, снощи Манолова е била във Вулуяк, за да се уговаря с цигани, да твърдят, че Фандъкова им е платила да гласуват за нея.


 


Това обяви премиерът Бойко Борисов по бТВ. По думите му от екипа на Манолова купуват ромски гласове, за да злепоставят Фандъкова и ГЕРБ. От няколко дни ГЕРБ предупреждават, че им се готви нова Костинбродска афера.


Питайте Манолова снощи около 7:30 дали не е била във Волуяк с ромите точно да гласят тази уйдурма, заяви още Борисов.


 


Не подкрепям протестите срещу избора на Гешев, аз не обичам протести, гледам да отстъпвам, да не изкарваме хората на улицата. Нямам проблем с този избор, защото с Христо Иванов като министър на правосъдието го направихме това - прокурорите да си избират главен прокурор, ние го направихме, каза още Борисов.


 


Партийната битка приключи в неделя! ГЕРБ: БСП - два пъти! БСП е по-малка от ДПС. Дори в Русе, където води кандидатът на БСП, ГЕРБ е първа политическа сила., каза министър-председателят и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов в предаването "Тази сутрин" по БТВ.


 


Гостуването на премиера е в навечерието на втория тур на местните избори в неделя. За пръв път от 14 години в столицата ще има балотаж.


Управлението изхабява, а и колко хора изгонихме - всичко това играе срещу ГЕРБ, изтъква премиерът. И посочи примери от други държави - и при Меркел, Орбан, дори Путин имало отстъпление.


 


Там, където "проветрихме" партията, има отстъпление, посочи Борисов. И каза, че не би искал да говори за дългара ръка на Цветан Цветанов. За Русе премиерът издаде, че имали по-добър кандидат, но не му стигали няколко дни уседналост, имал регистрация в София.


 


"Колко пъти на конференцията атакувах партията си и хората, които изгонихме от партията. Те се превръщат във врагове и хора, които работят срещу партията. Резултати в Ямбол и Русе показват кой работи срещу ГЕРБ. Не ми се иска да е Цветанов, но там където проветрихме партията нямаше време", каза Борисов.


 


Как да не съм доволен от резултата?! Имаме два пъти повече от БСП, а те говорят като победители, от нулата като прибавиш малко е ръст, бе категоричен министър-председателят.


 


После Борисов се върна отново на темата "Цветанов". И каза, че като се види с Тръмп на 25 ноември, ще провери какво е правил Цветанов в САЩ.


 


Мисля, че в неделя разумът ще надделее, коментира предстоящата битка в София Борисов.


Не могат да покажат нито подлези, нито надлези, но много ги бива в аферите. Сега какво са измислили за неделя? И го правят всяка седмица. Всяки човек знае, че ромските гласове не могат да надделеят в София. Но ще снимат няколко групи роми как отиват да гласуват, това ще се снима и качват в мрежите, за да се правят внушения, разкри Борисов.


 


Около Манолова има нечистоплътни хора, във физическия смисъл, не се къпят! Знам ги, въртели са се около мен, искаха ми три милиона, когато за първи път се явявах за кмет. Този човек е с име "Б". Тези хора знам какво могат да измислят, разказа Борисов. И разкри, че знае това от "възмутен човек" в екипа на Манолова.


 


Какво могат да покажат БСП? Трябва да се върнат години назад и да покажат НДК, продължи премиерът. И се върна на темата за човека около Манолова, като обясни, че той това работи - като се яви някой нов политик, се завърта около него.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Ама верно ли бе 03.11.2019 04:17

    "Човек, който сега работи за Мая Манолова ми поиска 3 милиона за първите избори, на които се явих за кмет през 2007 г". Боко, ша знайш чи доматите ги ручаме заедно с колците!

  • 001 Владимир Петров 01.11.2019 13:45

    Зад арогантността на премиера към хората от село Волуяк прозира страх. Това заяви кандидатът на БСП за кмет на район "Връбница" Владимир Петров, на когото в неделя предстои балотаж. Той и гражданският кандидат за кмет на София Мая Манолова в четвъртък привечер се срещнаха с хора, живеещи отвъд ж.п. линиите в село Волуяк. "Сигурно много хора не знаят за това място, но то е част от европейската столица София, обясни Владимир Петров. - Не знаят, защото това място е забравено от Районната и Столичната община. Затова и господин премиерът не знае какви хора живеят там. Нито пък знае как живеят тези хора там. Вероятно той и екипът около него дори не подозират за средновековните условия, в които са принудени да оцеляват гражданите на европейската столица на това място. Затова ще им разкажа какво видяхме с Мая Манолова. Отвъд ж.п. линията във Волуяк хората нямат канализация, вода, има режим на тока, няма градски транспорт. Срещнахме отчаяни и до голяма степен обезверени хора. Да се спечели доверието им е трудно, почти непосилно начинание. И ги разбирам. След 10-годишното управление на ГЕРБ няма как да вярват в светлото бъдеще. Защото живеят в примитивни условия в краен район на европейска столица". Според кандидата на БСП за кмет на "Връбница" Владимир Петров, поведението на премиера в студиото на bTV тази сутрин е било опит да употреби хората от Волуяк с користната цел да спаси кандидата на ГЕРБ за столичен градоначалник от обвинението за купен и корпоративен вот. "Премиерът си позволи арогантно да нарече хората, живеещи във Волуяк "цигани", коментира Владимир Петров. - Това е недопустимо! Фактите са ясни - резултатите от ромските секции на първи тур показват истината. А лековатото хвърляне на обвинения към хората от Волуяк се надявам да ги мотивира да изберат промяната в неделя. Това е техният шанс! В неделя хората от "Връбница" и Волуяк имат възможност да изберат промяната към по-добро. Защото вече е съвсем очевидно, че подкрепата на сегашното статукво на нищоправене още 4 години би било равностойно на мазохизъм. В неделя всички имаме шанс да изберем промяната като гласуваме на балотажите с №56 за районни кметове и с №75 за Мая Манолова".

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

козирог