Свързани новини

31.10.2019 14:33

ВМРО–София подкрепи Фандъкова

Видян 809 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Областният комитет на ВМРО–Българско национално движение в София е взел решение на балотажа на 3 ноември да бъде подкрепена Йорданка Фандъкова за кмет на София. "Подобряване на сигурността в града, благоустройство на кварталите и развиване на северните райони са част от ключовите моменти от програмата на ВМРО, които Фандъкова и екипът ѝ се ангажират да развиват в следващия мандат", съобщават от ВМРО.


"Проведени са срещи с г-жа Фандъкова и екипа ѝ, като е постигнато съгласие за съвместна работа в следващия мандат на Столичния общински съвет ( б.р. т.е е гарантирано новото мнозинство в съвета, който управлява парите и поръчките в София), съобщават от ВМРО.


Позицията на ВМРО–София е, че в следващите четири години усилията на кмета на общината и Общинския съвет трябва да се насочат по тези теми. Логично е ангажиментите да бъдат потвърдени преди балотажа, каквато е била и позицията на представителите на ГЕРБ.


Председателят на областния комитет на ВМРО в София Владимир Митов потвърждава, че с екипа на Йорданка Фандъкова е постигнато съгласие по водещи за ВМРО теми, което е добра основа за споразумение, след като Фандъкова бъде избрана за кмет.



Водещият съветник от ВМРО и член на Националния изпълнителен комитет на Организацията Карлос Контрера смята, че подкрепата за Йорданка Фандъкова е логична. Според него с другия кандидат на балотажа в София – Мая Манолова, няма как да се постигне никакво съгласие. Тя обещава всичко на всички, подчерта Контрера.  Също така няма как ВМРО да работи в Общинския съвет с групата на Мая Манолова – съветниците от БСП.


Карлос Контрера е категоричен, че на балотажа ще подкрепи Фандъкова.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

козирог