Свързани новини

31.10.2019 14:20

Президентът няма да подпише за Гешев, но няма да бърза за вота в София?

Видян 6542 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Президентът Румен Радев най-вероятно няма да подпише указа за назначаването на Иван Гешев за главен прокурор, а ще го върне за прегласуване във Висшия съдебен съвет, въпреки ясното мнозинство, което го избра, твърдят високопоставени източници пред 19 минути.
Държавният глава обаче ще постъпи държавнически и няма да налее вода в мелницата на Мая Манолова, която седмица след избора се обяви срещу него с предизборна цел. При доказана многогодишна нейна близост с прокуратурата, която дори не я разследва за доказаното и показано по телевизиите купуване на гласове в Бобовдол през 2014 г., когато е лидер на БСП за Кюстендилска област, но пък образува по фалшивия й сигнал дело за Костинброд, по което единственият обвиняем беше напълно оправдан от съда. Ще изчака да минат изборите в София.
Напомняме, че Манолова водеше война с него, която той спечели, при издигането на кандидат -президент от БСП на изборите през 2016 г., завършили с неговата разгромна победа над Цецка Цачева от ГЕРБ.


 


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 31.10.2019 21:36

    Костинбродската измама на ГЕРБ Автор: Явор Дачков, в. Галерия http://www.glasove.com/categories/skandalyt/news/kostinbrodskata-izmama-na-gerb Работата е там, че пропагандаторите на „Костинбродската афера” не могат да отговорят на простия въпрос – защо са отпечатани близо 400 000 допълнителни бюлетини извън необходимите и в нарушение на официалната поръчка и всички изборни правила?

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

стрелец

Доста емоционален е този ден за вас

Доста емоционален е този ден за вас или доста нервен,